Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1060, 20

Незаконні шлагбауми   в місті демонтують

Виконком Ужгородської міської ради цього тижня ухвалив рішення «Про демонтаж обмежувачів руху», чим надав дозвіл муніципальним міліціянтам та Департаменту міського господарства демонтувати обмежувачі руху за адресами: вул. Т. Ромжі, пров. Вербний, що на БАМі поблизу університету в р-ні Північний. Витрати на демонтаж компенсують власники шлагбаумів (у разі, якщо таких виявлять).

Ужгородська міськрада: у місті є можливість маркувати російські товари

Російські товари в Ужгороді, можливо, маркуватимуть. Питання маркування російськї продукції в місті Ужгород підняв на черговому засіданні виконавчого комітету його член Ганчин Богдан.

Ужгородські “Три горби” втретє не отримали дозвіл на цілодобову роботу

Рішення “”Про погодження цілодобового режиму роботи” розглянули на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради 20 серпня.

В Ужгороді продовжують боротьбу з незаконними шлагбаумами

Рішення “Про демонтаж обмежувачів руху” було розглянуте на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради 20 серпня.

Ужгородців запрошують зустріти світанок Незалежності з молитвою

24 серпня о 6 ранку, на Ботанічній набережній біля філармонії, на загальну молитву священників усіх конфесій та виступ Заслуженого академічного закарпатського народного хору .

Закарпаттяобленерго: завдяки Лунченку Ужгород без води не залишать

ПАТ «Закарпаттяобленерго» поки не відключатиме насосні та каналізаційно-очисні станції міста Ужгорода від електропостачання – таке рішення прийняте в результаті двосторонньої зустрічі керівництва ПАТ «Закарпаттяобленерго з керівництвом Закарпатської області. Про це повідомив в. о. генерального директора ПАТ «Закарпаттяобленерго» Артем Мартинюк.

Чому Ужгород найбільше платить за воду? (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

До редакції "Clipnews.info" потрапила відповідь Національної комісії, що здійснює державне регулювання тарифів у сфері комунальних послуг до Ужгородської міськради, у якій описано принципи формування плати за воду.

Ужгородці оберуть місце для громадської вбиральні

Громадська вбиральня з'явиться в Ужгороді. Такі вбиральні функціонують у Львові ще з часів ЄВРО-2012. Для комфорту ужгородців і гостей міста встановлення такої вбиральні в центральній частині напрошувалось вже давно.

В Ужгороді розроблять історико-архітектурний опорний план міста

Аби врегулювати забудову, капітальний ремонт і реконструкцію історичних будівель та споруд, архітектурно-містобудівна рада Ужгорода розглянула і ухвалила історико-архітектурний опорний план міста.

Стати студентами Ужгородського ініверситету захотіли на 3 тис. абітурієнтів більше, ніж торік

На 17,46% заяв більше у порівнянні з минулим роком прийняв від абітурієнтів УжНУ.

Догаздувалися -- з понеділка в Ужгороді відключають воду (ГРАФІК)

«Закарпаттяобленерго»: після приведення тарифів до собівартості, практично всі комунальні підприємства Західної України, які займаються водопостачанням та водовідведенням, почали розраховуватися за енергоресурси. Винятком наразі є тільки Ужгород.

Магазинові доведеться змінити фасад

Муніципальна поліція покарала власника магазину з продажу вікон.

Щонайменше 5 вулиць Ужгорода підтопленні через забруднену міську каналізацію

Вчора, 12 серпня, в Ужгороді, після двогодинних опадів, частина міста була підтоплена. Відтак, щонайменше п’ять вулиць у місті були заблоковані, і для автівок, і для пішоходів.

В Ужгороді на Корятовича автівки "пливуть" (ФОТО)

В Ужгороді внаслідок зливи повністю затопило одну з центральних вулиць.

За кожним депутатом мерії закріплять по активістові

Ужгородських депутатів взяли в лещата громадського контролю. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук інформує журналіст Павло Федака:

Експерти з УжНУ працювали над ідентифікацією тіл пасажирів збитого «Боїнга»

Експерти з УжНУ вже мають досвід ідентифікації тіл пасажирів збитих літаків

Джинси для світових брендів шиють в Ужгороді

Подружжя Штумпп з Німеччини вже 9 років живе в Ужгороді. Їхня фірма "Texwash Gonser Ukraine" шиє джинси для відомих світових брендів.

Водоканал: Відкрите звернення до влади міста Ужгорода

Ми, працівники КП «Водоканал м. Ужгорода», звертаємось до вас, більшості міських депутатів та вищих посадових осіб виконавчої влади міста, які прийшли до влади на революційній хвилі Майдану

Ужгородське повітря стає небезпечним

Дослідження показали підвищений рівень забруднення

На Докучаєва полатали ями

Дорожники закінчили поточний ремонт вул. Докучаєва (від ТЦ «Дастор» до гуртожитків УжНУ). Як повідомив в.о. міського голови Віктор Щадей, напередодні навчального року мерія ставить перед собою завдання впорядкувати дороги, які ведуть до навчальних корпусів університету.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат