Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1040, 20

В Ужгороді відбулася акція «Здай макулатуру-збережи життя»-201

Акція «Здай макулатуру-збережи життя»-2014, організована активістами ЗОО «Всеукраїнська Екологічна Ліга» з метою збору коштів для потреб «128-ї окремої гвардійської Туркестансько-Закарпатської двічі Червонопрапорної механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України», пройшла з неочікуваним успіхом, зібравши відходів вторинної сировини на загальну суму 41 347 грн.

З життя пішов Ужгородець з великої літери — Михайло Баник

На днях не стало Михайла Баника – відомого громадського, культурного і політичного діяча Закарпаття, художника, заслуженого майстра народної творчості України, почесного громадянина Ужгорода.

В Ужгороді фінпорушень — на 3 мільйони грн.

Про це сьогодні повідомив керуючий справами виконавчого комітету Ужгородської міської ради Олександр Волосянський.
Інспекція, яка перевіряла усі структури Ужгородської міської ради та міськвиконкому виявила фінансові порушення на суму понад 3 мільйони гривень.

Ужгородський міськвиконком: "Жриці кохання, де ви???? (ВІДЕО)

Погодження цілодобового режиму роботи в кафе “Три горби” по вул.Залізничній,1а сьогодні знову обговорили на засіданні міськвиконкому.

ФОТО з нового Пасажу в Ужгороді

28 вересня, в Ужгороді до Дня міста відбулася презентація велокарти Ужгорода та оновленого Пасажу - однієї з найвідоміших центральних частин міста.

Ужгородець притягує до відповідальності Щадея (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ)

Ужгородець Микола Журавльов подав ряд позовів до суду на неправомірні дії Ужгородської міської ради адже та не реагує на законі вимоги громадян

Американський семінар для суддів відбудеться в Ужгороді

Департаментом юстиції США Посольства США в Україні в рамках Програми реформування кримінального судочинства заплановано проведення на базі готелю «Олд Континент» (м.Ужгород, пл. Шандора Петефі, 4) навчального семінару для суддів апеляційного та місцевих судів Закарпатської області.

Ужгородська ОДПІ на допомогу українській армії спрямувала понад 1,3 млн. грн.

Завдяки злагодженій співпраці працівників Міндоходів та бізнесу Ужгородщини, Перечинщини та Великоберезнянщини до скарбниці перераховано понад 1 млн. 319 тис. гривень військового збору.

У вихідні Ужгород ласуватиме 4-метровим тортом вагою 100 кг (ІЛЮСТРАЦІЯ)

27-28 вересня, на площі Театральній в Ужгороді, в рамках святкування Дня міста відбудеться благодійний аукціон.

В Україні вводиться трудова повинність в умовах воєнного стану

Міністр соціальної політики Людмила Денисова повідомила, що у зв'язку з ситуацією, яка склалася на сході країни, Кабінет міністрів вніс зміни до порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, повідомила.

В Ужгороді за власниками собак посилять контроль


Останнім часом в Ужгороді почастішали випадки, коли собаки, яких вигулюють господарі, нападають на місцевих мешканців, зокрема дітей. Власники чотирилапих не дотримуються правил тримання тварин, за якими зобов’язані вигулювати собак, особливо бійцівських порід, з повідками і намордниками. З цього приводу до мерії надійшло чимало усних і письмових звернень містян.

Ужгородським цілодобовим закладам створять нові правила гри

Для цього вже завтра на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради планують затвердити відповідне Положення

Вночі за алкоголь доведеться заплатити 1700 гривень штрафу

Із 8 вересня в Ужгороді обмежили продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв і пива вночі з 23.00 до 7-ої ранку у АВС, супермаркетах, кафе, магазинах з кафетеріями. Заборона не поширюється на інші заклади ресторанного господарства.

Ужгород готується до традиційної ярмарки "Золота осінь - 2014"

Вже традиційно, з 3 по 4 жовтня в Ужгороді проводитиметься сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь – 2014».

Генплан Ужгорода — контрпродуктивний і безвідповідальний

Цей генплан – не є генпланом розвитку, а й надалі продукує безвідповідальний підхід до території.

Ужгородців просять долучитися до організації Дня Міста

Ужгородська міська рада запрошує всіх бажаючих до обгоорення   Дня Міста.

В.о. міського голови Ужгорода Щадей зізнався в умисному порушенні закону

Питання дозволів на розміщення рекламоносіїв сьогодні знову розглядав виконком Ужгородської міської ради. Представники Спілки рекламістів Ужгорода прийшли на засідання, але нічого не досягли.

За вивезення сміття в Ужгороді нові підвищені тарифи

Нові тарифи, запропоновані фірмою «АВЕ Ужгород», сьогодні затвердив міськвиконком.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат