Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 980, 20

Мер Ужгорода хоче, аби ужгородські школи охороняли професіонали

Таке позапланове рішення прийняли сьогодні, 28 січня члени ужгородського виконкому.

МАФи біля “України” в Ужгороді можуть знести (ФОТО)    

До відома власників малих архітектурних форм, які встановлені на пл. Кирила і Мефодія, навпроти універмагу "Україна".

Мер Ужгорода Погорєлов каже, що місце для поховання на Барвінку ще є (ФОТО)

Керівництво міста з'ясовувало стан справ із сміттєзвалищем та кладовищем у Барвінку.

До відома власників МАФу біля автовокзалу (ФОТО)  

До відома власників малої архітектурної форми, яка встановлена на пр. Свободи навпроти автовокзалу (біля автобусної зупинки).

Сесія Ужгородської міськради хоче нагородити новонароджених у 2015 році закарпатців

У середу, 14 січня,   о 14.00, у великій залі Ужгородського міськвиконкому відбудеться засідання XXVII сесії Ужгородської міської ради.

До кінця року всі міста повинні показати генплани

За підсумком 2014 року на веб-сайтах місцевих органів влади розміщено 169 генеральних планів міст, 40% від наявних. Про це йшлося під час робочої наради в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Різдвяно-новорічні заходи в м. Ужгороді

5 січня
10.00 – 20.00 Благодійний новорічно-різдвяний фестиваль медової продукції «Медовуха-Фест». Відкриття фестивалю 03 січня о 14.00. наб. Незалежності  

11.00, 14.00 Шоу-програма біля ялинки у фойє театру та казка «Червона квітонька»
Облмуздрамтеатр

Влада роозказала ужгородцям, як економити світло

Аби уникнути обмеження електропостачання та аварійних відключень через непросту   ситуацію в енергетичній системі країни, спричинену дефіцитом палива та гідроресурсів, закликаємо невідкладно вжити   заходів з економії електроенергії.

Якою буде реформа ЖКГ в Ужгороді - у місті пройдуть громадські слухання

22 грудня, о 16.00, у сесійній залі міської ради за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3 відбудуться громадські слухання на тему: «Реформування комунальних житлово-експлуатаційних підприємств міста». Вхід вільний.

Погорєлову дали тиждень на земельну ревізію

Керівник області нагадав міській владі про землю, яка зараз перебуває в оренді, але сплати за неї не відбувається. А такої на території Ужгорода – чимало.

Ужгород відзначив Всеукраїнську декаду зайнятості

В Ужгородському міському центрі зайнятості 16 грудня відбулося засідання круглого столу на тему «Працюємо з людьми та задля людей». З метою популяризації послуг та покращення іміджу державної служби зайнятості, а також з нагоди 24-ої річниці з дня її утворення Державний центр зайнятості ініціював проведення в період з 09 по 19 грудня 2014 року Всеукраїнської декади зайнятості «Державна служба зайнятості – з людьми і для людей».

У неділю 14 грудня можливі відключення електроенергії

За повідомленням Ужгородського міського району електричних мереж,   на неділю 14 грудня заплановано проведення аварійного ремонту двох ланок ПЛ-220кВ, які належать НЕК "Укренерго". У зв’язку з цим у зазначений день буде знижено надійність електропостачання Ужгородського енерговузла.
Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

В Ужгороді шукатимуть оптимальні шляхи для якісної   освіти ромських дітей

16 грудня відбудеться семінар «Освіта ромських дітей: Центри для батьків», програма «Готуємось до школи», 1-ша сесія в м. Ужгород, Закарпатської області у рамках реалізації проекту «Поширення досвіду Центрів для батьків у ромських громадах»   за підтримки ініціативи «Копачі Рома», програми «Раннє дитинство» Фонду Відкритого Суспільства та програми «Рома України» Міжнародного фонду «Відродження».

Що розглядатиме сесія Ужгородської міськради

В п’ятницю 19 грудня о 10.00 год. у великій залі міськвиконкому відбудеться засідання чергової ХХVІI сесії Ужгородської міської ради VІ скликання з таким переліком питань.

В Ужгороді відкрили ялинку

В Ужгороді, у суботу 6 грудня, урочисто відкрили міську ялинку на площі Театральній.

Люстрація увірвалася у життя владної верхівки Ужгорода (ФОТО, ВІДЕО)

В маленькому Ужгороді не стихає хвиля народних протестів. На тлі постійного дерибану посад і землі депутатами, обласний центр потопає у численних проблемах…

Що пообіцяв мітингувальникам мер Ужгорода Погорєлов? (ФОТО)

Вчора, о 15.00, на площі Поштовій навпроти приміщення міськвиконкому розпочалася безстрокова акція протесту проти міської влади Ужгорода.

Заступник мера Ужгорода Шафарь натякає на розпуск Ужгородської міськради

"Депутатський корпус Ужгородськоі міської ради ініціює зустріч з громадою Ужгорода. Орієнтовно завтра, у п'ятницю, о 12.00 у великій залі Ужгородської міськради. Запрошуються усі бажаючі з ужгородською пропискою", - пише заступник мера Ужгорода Ярослав Шафарь на своїй сторінці у Facebook.

Судове рішення розворушило зміїне кубло в Ужгородській міській раді

Використовуючи громадський осуд судового рішення, політичні зміюки очолювані запроданцем Щадеєм кинулися рятувати щойно вибудовану корупційну піраміду…

Кіно в Ужгородській міськраді триває: Щадей збирає підписи проти Погорєлова

Екс-виконуючий обов’язки мера Ужгорода, нині – депутат міської ради Віктор Щадей заявив, що починає збір підписів для проведення позачергової сесії міської ради з питання про відставку нового старого мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат