Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 940, 20

Закарпатців на авто з іноземними номерами на кордоні Словаччини чекатиме сюрприз

Стало известно, что к 24 августа 2015 года на КПП «Ужгород» будет проведено полное разграничение зон въезда на Украину и выезда из Украины транспортных средств путем установления ограждения.

Ужгородська лікарня отримала нове оснащення (ФОТО)

Наразі роботи в половині палат уже завершені, в лівому крилі ще тривають ремонтні роботи. Щоб повністю завершити сьомий поверх потрібно ще 550 тисяч гривень.

В Ужгороді на площі Дружби Народів зміниться схема руху

Ужгородский городской голова подписал распоряжение № 196 от 20.05.15р. “Об изменении схемы движения транспортных средств”.

В Ужгороді відзначили 154-ту річницю перепоховання Тараса Шевченка

В Ужгороді традиційно відбулось Народне віче, приурочене до дня перепоховання Тараса Григоровича Шевченка в Україні. Захід відбувся 22 травня 2015 року на пл. Народній біля пам’ятника Великому Кобзареві.

Тисячі ужгородців відстояли свій двір

У п’ятницю, 22 травня відбулося завершальне судове засідання Господарського суду у справі забудови найкращого двору міста, який знаходиться позаду одинадцяти словацьких дев’ятиповерхівок по вул. 8 Березня, Можайського, Ген. Свободи.

Закарпатські медики проведуть змагання з тенісу, волейболу і плавання

У суботу, 23 травня о 10.30 на ужгородському стадіоні «Авангард» стартують фінальні змагання   ХV обласної спартакіади працівників охорони здоров’я Закарпаття.

Будівельні афери Ужгорода: торгівельний комплекс по вулиці Гойди

Будівельні афери процвітають за будь яких політичних чи економічних умов. У цьому переконалися журналісти проекту «Варто знати», які розслідували питання проведення забудови історичного кварталу в Ужгороді.

Надходження від   плати за землю в Ужгороді зросли майже втричі

За 4 місяці 2015 року, не зважаючи на затягнене рішення міськради про ставки земельного податку, плата за землю значно зросла. Так, якщо за перші чотири місяці 2014 року ужгородська податкова зібрала майже 3,5 мільйони плати за землю, то у 2015 році за аналогічний період зібрали понад 8,9 мільйона. Тобто зростання склало 256% або 2,5 рази. Про це розповіла Марія Бадида, начальника ДПІ у м. Ужгороді головного управління ДФС у Закарпатській області.

В Ужгороді визначили місця для відпочинку, але заборонили біля них купатися

Рішення "Про облаштування місця відпочинку та заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста" було прийнято сьогодні на виконкомі Ужгородської міської ради.

Де за новим планом Ужгорода знаходиться "барахолка"?

Новий план зонування міста відносить базар на вул. Краснодонців до меж міста.

В УжНУ презентують перший обласний конкурс "Бізнес-ініціативи Закарпаття"

Сегодня, 19 мая, в Ужгороде, в зале заседаний Ученого Совета УжНУ (г. Ужгород, пл. Народная, 3) состоится презентация первого областного конкурса бизнес-проектов "Бизнес-инициативы Закарпатья". Начало - в 12:00.

Землю під МАФи в Ужгороді виділяли незаконно - прокуратура

Функції міської ради чомусь перебрав на себе виконком, який і вирішував, кому надати дозвіл на оренду.

В ужгородському парку “Підзамковий” може з’явитися спортивно-розважальний комплекс

Це питання розглядатиметься на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради, яке відбудеться цієї середи.

Туристический Ужгород без фонтанов

С переменным успехом, но неотвратимо в Закарпатье наступает лето. Уже было несколько жарких дней, заставивших пересмотреть свой повседневный гардероб в пользу легких футболок.

В Ужгороді   відбувся всеукраїнський турнір із настільного тенісу серед спортсменів із особливими пот

Сьогодні в ужгородському спорткомплексі «Юність» почався 4-ий республіканський турнір із настільного тенісу серед спортсменів із особливими потребами.
На змагання з’їхалися близько 100 учасників з усіх областей України і навіть із Донеччини.

Погорєлов   доручив   розробити програму надання допомоги на лікування онкохворим дітям

У понеділок   під час ранкової наради з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому, міських установ та закладів Віктор Погорелов доручив розробити програму, в рамках якої можна було б виділяти гроші для допомоги онкохворим дітям.

Міський голова Ужгорода   приєднався до відзначення Дня Землі

22 квітня, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов долучився до висаджування дерев з нагоди відзначення міжнародного Дня Землі.  

Мер Ужгорода став зіркою СТБ (ВІДЕО)

В сюжеті програми «Вікна» телеканалу СТБ розкрито подробиці скандального відео, пов’язаного з погрозами від мера Ужгорода Віктора Погорєлова начальнику муніципальної поліції Сергію Горбаню.

“Водоканал” пояснив, як в крани ужгородців потрапила брудна вода

До уваги абонентів КП «Водоканал м. Ужгорода» правобережної центральної частини міста!

Не забудьте відвідати податкову до 30 квітня

Спеціалісти податкової м.Ужгорода нагадують, що 30 квітня 2015 р. — останній день для подання громадянами по­даткової декларації про майно­вий стан і доходи за звітний пері­од — 2014 рік.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат