Драмтеатр, зарплата мера та маршрутки: Пройшла чергова сесія міськради Ужгорода

28.06.2018 16:09 РАТУША

На сесії депутати затвердити звіт про виконання бюджету міста за січень—березень 2018 року, погодили містобудівну документацію — детальні плани кількох територій Ужгорода та прийняли кілька резонансних рішень.

Драмтеатр

Засідання розпочали із питання, яке включили до порядку денного додатково. Мова йде про плановану забудову біля обласного муздрамтеатру. Згідно з рішенням міськради, до переліку ділянок, де діє мораторій на забудову, включено і 3 ділянки, розташовані біля драмтеатру. Відтепер управлінню архітектури заборонено видавати містобудівні умови та обмеження забудови цих ділянок.

Містобудівні умови й обмеження було зобов'язано видати рішенням суду. Оптимальним є облаштування на цьому місці громадського простору із облаштуванням фонтана та зеленою зоною.

Зарплата мера

На сесії міськради ужгородські депутати не проголосували за підвищення зарплати меру. Питання про підвищення зарплати меру на голосування ставилося двічі.

У проекті рішення мова йшла про те, щоб зарплату підвищити з 8 тис. грн до 11 тис. грн. Ну і щомісячну премію   збільшити до 2,5 посадового окладу. Однак депутати не проголосували за це рішення. Навіть при тому, що на голосування його ставили двічі.

Маршрутки

Розглянули на сесії й проект рішення «Про забезпечення організації пасажирських перевезень на окремих міських автобусних маршрутах загального користування».

Проголосували за те, щоб припинити дію договорів про перевезення пасажирів на міському маршруті № 20 та   № 4 (пл. Корятовича — КПП «Ужгород» (через вул. Верховинську, Лозову, Сріблясту), укладених із ТзОВ «ТРАНС-УЖ».

Цим же рішенням підтримали зміну маршруту № 18 (вул. П. Мирного — вул. Чорновола (через Слов’янську набережну, залізничний вокзал) — включили до маршрутної мережі маршруту № 18 гіпермаркет «Епіцентр» — УжНУ» (через пл. Петефі, пл. Корятовича).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат