Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1220, 20

Ужгородська міськрада вручили багатодітним матерям нагороди (ФОТО)

Сьогодні, 6 березня в Ужгородській міській раді державними нагородами відзначили багатодітних мам.

У центрі Ужгорода з’явився живий меморіал пам’яті Небесної сотні

У центрі Ужгорода на сцені площі Театральної городяни облаштували меморіал пам'яті загиблих на центральному Майдані України.

Яйця і дружба Погорєлова і Щадея

Щадей - Погорєлов: Історія стосунків ужгородських Вікторів.

В Ужгородській міськраді купа людей вимагають сесію (ФОТО)

В Ужгородській міськраді почали збиратися люди. Тим не менше депутатів досить мало.

Закарпатський «Беркут» змінює назву

Один із найдавніших торгових комплексів на Закарпатті «Беркут», який більш ніж 25 років чесно і прозоро працює у сфері будівельних послуг, цими днями змінює назву.

Фракція Партії Регіонів перенесла звітування в Ужгородській міськраді

Нагадаємо, ця група депутатів повинна була звітуватися сьогодні.Тим не менше запланований на 17-ту годину звіт депутатів фракції “Партії регіонів” в Ужгородській міській раді перенесено на невизначений термін. Час та місце обіцяють повідомити згодом.

Балогівці викрали картини закарпатських класиків із приміщення ОДА

Вчора після захоплення студентами Закарпатської ОДА декілька представників Віктора Балоги оголосили себе комендантами приміщення і почали мародерство.

В Ужгороді не проводжатимуть зиму через події у країні

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов підписав розпорядження Про відміну проведення свята проводів зими.

Що депутати озглянуть на сесії Ужгородської міськради (ПЕРЕЛІК ПРОЕКТІВ РІШЕНЬ)

Міський голова підписав розпорядження про скликання 27 лютого о 10   годині п'ятого пленарного засідання ХХ сесії Ужгородської міської ради VІ скликання з наступним переліком питань:

Під час страйку в Ужгороді зупинили роботу працівники Ужгородської швейної фабрики

3 лютого закарпатці оголосили робітничий страйк. Люди прийшли на роботу, але об 11 годині перестали її виконувати, замість чого вийшли на мітинг.

Прокуратура і далі звинувачує чиновників Ужгородської міськради щодо перенесення осінніх канікул

Прокуратура міста Ужгорода відстоює в суді принципову позицію щодо визнання протиправною діяльності посадових осіб Ужгородської міської ради під час прийняття рішення про перенесення осінніх канікул.

Як розібрали ужгородські барикади

Барикади на площі Народній в Ужгороді переформатовують. На мобілізаційний збір прийшли місцеві активісти та представники преси.

Прокуратура перевіряє будівництво на Минайській в Ужгороді

Прокуратура міста Ужгорода звернулася до Державної архітектурно-будівельної інспекції та відділу ДАІ Ужгородського МВ УМВС з вимогою здійснити перевірку за фактом законності будівництва по вулиці Минайській.

Ужгород за рівнем   безпечності на четвертому місці

Державна служба статистики України провела відповідне дослідження та визначила найбільш безпечні для життя міста України. Рейтинг складався за такими критеріями як: рівень злочинності, кількість тяжких злочинів, ДТП і самогубств, кількість хворих відкритою формою туберкульозу, психічними розладами, алкоголізмом та наркозалежністю, рівень безробіття населення, заборгованість з виплати заробітної плати, співвідношення шлюбів та розлучень, кількість дітей, народжених поза шлюбом тощо.

Ужгородські богослови також матимуть європейські дипломи

В рамках діяльності духовно-навчально-наукового комплексу «Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія – Карпатський університет імені Августина Волошина» та міжнародного співробітництва щодо мобільності студентів Ужгородська українська богословська академія у січні 2014 року приєдналась до європейської програми «Подвійний диплом».

Ужгородська міська рада «оптимізується»

Скоротити ті управлінські одиниці, які не є дуже важливими і чиї функції можна передати іншим, взялися у міській раді Ужгорода. Наприклад, чимала частка роботи перейшла останнім часом до новоствореного Центру адміністративних послуг.

Українські дипломати звернулися до мера Ужгорода щодо руйнування архітектурної пам’ятки (ЗВЕРНЕННЯ)

Ален Панов, голова осередку Спілки дипломатів України звернувся до мера Ужгорода Віктора Погорєлова та депутатів Ужгородської міськради щодо руйнування архітектурної пам’ятки "Корона" у центрі Ужгорода. Подаємо текст звернення.

Екс-мер Ужгорода Ратушняк назвав партію Балоги банкротом (ВІДЕО)

Сергій Ратушняк: «ЄЦ всією фракцією виявився банкротним підприємством».

Ужгородець називає Кошицьку вулицю псарнею (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

"Я люблю різних тварин,найбільше собак,але що робиться на вулицях міста, то вже ні в які рамки не годиться", — пише у своєму листі до редакції РІО ужгородець.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат