Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1280, 20

Вчора православні і греко-католики святкували Покрови Пресвятої Богородиці

Свято Покрови Пресвятої Богородиці є одним із найбільших релігійних свят у християн і посідає почесне місце серед інших пошанованих свят на Україні. Культ Богоматері як покровительки нашого народу існує від княжих часів, а місто Ужгород завжди знаходилося під захистом, покровом Святої Богородиці.

Студенти УжНУ обговорили ЄС і Митний Союз

На факультеті суспільних наук УжНУ відбулися студентські дебати на тему «Геополітичний вибір України: Європейський Союз чи Митний Союз».

В Ужгороді призначено нових суддів

Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України   оголошено результати конкурсу на заміщення вакантних посад суддів

Крик душі Ужгородської міськради до місцевих водіїв (ФОТО)

"Вуличний егоїзм. Водії на Швабській паркуються, порушуючи правила й заважаючи пішоходом та іншим учасникам дорожнього руху", - йдеться у повідомленнні Ужгородської міськради.

Ужгородська влада вважає, що у школах та лікарнях тепло (ФОТО)

В Ужгородській дитячій лікарні, в міському перинатальному центрі, освітніх закладах міста температура тримається в межах норми й на сполох бити немає жодних підстав.

Мер Ужгорода Погорєлов "відчитав" Каспєрова за ями

Розриття необхідно виконувати по технології, а не рити ями аби як, - вважає мер Ужгорода.

Виконком Ужгородської міськради: кільком родинам встановлять автономне опалення

Автономне опалення встановлять ще кільком соціально не захищеним мешканцям Ужгорода.

Всеукраїнські дослідження показали, що мер Ужгорода Погорєлов найменш публічний

Ужгород має найнижчий індекс публічності   (32 %) і перебуває на 11 місці з 11 обласних центрів, де проводилося Всеукраїнське вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування. Результати дослідження презентував координатор проекту ГМ ОПОРА в Закарпатській області Святослав Бабіля під час засідання Ужгородського прес-клубу.  

В Ужгороді нова традиція – кидати копієчку

В Ужгороді зародилася нова традиція, як тільки 28 вересня під час урочистостей до 1120-річчя Ужгорода було офіційно відкрито новий фонтан на пл. Поштовій.

В Ужгороді відкрився Центр надання адміністративних послуг

У четвер, 26 вересня, у приміщенні Ужгородської міськради урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо, очільник міста Ужгород Віктор Погорелов, начальники профільних управлінь, керівники правоохоронних органів.

В Ужгороді на семінарі ділилися корисним досвідом ОСББ

25 вересня 2013 року, у сесійному залі Ужгородської міської ради відбувся круглий стіл на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України» за участі голів ОСББ міста Ужгорода, монопольних організацій, ПАТ «Укргазбанку» та органів місцевої влади. Під час заходу було презентовано кращі приклади діяльності ОСББ у Львівській, Луганській та Харківській областях та здобутки Закарпаття.

Ужгородці зможуть швидше одержувати інформацію та дозвільні документи від влади в одному офісі

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) — створений Ужгродською міською радою відповідно до вимог Закону України «Про адміністративні послуги».

В Ужгороді розкажуть, як успішно керувати житловими будинками

У середу, 25 вересня, о 10.00 у сесійному залі Ужгородської міської ради розпочнеться круглий стіл на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України» за участі голів ОСББ міста Ужгорода.

Під час круглого столу обговорять успішне керування багатоквартирним будинком   (ПРОГРАМА)

В середу, 25 вересня 2013 року, о 10 год. в сесійному залі Ужгородської міської ради розпочнеться круглий стіл на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України» за участі голів ОСББ міста Ужгорода.

Через 80 років   чеська   мова   знову звучить в ужгородській школі ФОТО

У справжнє свято   українсько-чеської дружби перетворився сьогодні   візит   делегації краю Височіна   до Ужгородської ЗОШ №3.А   підстава такого   візиту була   поважна – відкриття   класу   для вивчення чеської мови.

В Ужгороді 51 заклад освіти готові до зими

Одним із головних проектів рішень котрі розглядалися на засіданні виконавчого комітету було стан підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Ужгородська міськрада таки призупинила будівельні роботи по вулиці Достоєвського

Згідно до рішення суду, будівельні роботи по вул. Достаєвського, 2 зупинені до винесення рішення суду.

Ужгородська Швабська знов буде двосторонньою

З першого жовтня 2013 року по вул. Швабській запровадять двосторонній рух для автомобілів. Проект рішення прийнятий на вчорашнньому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради.

В ужгородській школі урочисто відкриють чеський клас

Завтра, о 8:30 в Ужгородській ЗОШ № 3 відбудеться урочисте відкриття класу для вивчення чеської мови.
В рамках спільного проекту   Закарпатської області із краєм Височина тут зроблено ремонт цілого крила школи. Також для класу   придбано мультимедійне обладнання.

Ужгородська податкова погрожує штрафом за несвоєчасну сплату податків

Шановні платники податків, що брали для себе першу та другу групу спрощеної системи оподаткування, ДПІ у м. Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає Вашу увагу та наголошує, що останній день сплати авансових платежів 20 число місяця (включно), - повідомляють у Державній податковій інспекції міста Ужгорода.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат