Новини онлайн » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 5960, 20

Закарпатський депутат розповів про нову партію, яку представлятиме в області

Політичний діяч Іван Качур розповів під час телепрограми «Про головне» про форум «Розвитку України», події на Сході, кадрові призначення та майбутнє Закарпатської області.

У терористів контракт до січня 2015 року. А далі їх просто вб'ють

Контракт российских наёмников, воюющих на стороне «ополчения» истекает в январе следующего года.

Розшукується Петро Гецко. Прикмети: не дружить з головою. Своєю.

В ефірі відеоканалу Pravda.Ru виступив так званий лідер самопроголошеної республіки «Підкарпатська Русь» Петро Гецко.

Якою буде освіта після прийняття нового закону (ІНФОГРАФІКА)

1 липня 2014 року Верховна Рада України ухвалила у другому читанні та в цілому Закон України «Про вищу освіту».

Після прем’єри у Страсбурзі В’ячеслав Бігун привезе свої кінофільми до рідного Тячева

24 червня відомий професійний юрист та кінорежисер родом із Тячева В’ячеслав Бігун презентував у столиці Європи – Страсбурзі (Франція) – дві свої кінострічки.

Астрономи зареєстрували зірку "Putin-H**lo!"

Звезда с таким именем между созвездиями Лиры и Лебедя появилась благодаря неравнодушной общественности и одесскому политику.

На Закарпатті є своя «Каменська»

Професія слідчого - одна з найбільш складних серед інших спеціальностей, пов'язаних із роботою в юриспруденції та   органах правопорядку. Про неї більшість людей знає з телесеріалів і детективів. Але «кіношні» слідчі, звісно,   відрізняються від реальних.

План Путіна: як такий собі Медведчук замінить вождів так званої ДНР

Продолжим историю о том, что ожидает Украину, а точнее, её восточную часть, в обозримом будущем.

Випускник стоматфаку УжНУ видав третю поетичну збірку і перший музичний альбом

Поетичну стоматологію Мирослава Гончарука-Хомина можна віднести до унікальних явищ в УжНУ. Річ у тім, що цього студента, вже невдовзі – інтерна, знають передусім завдяки успішним науковим здобуткам. За весь час наукової діяльності у Мирослава не було такого випадку, коли він не посідав би призового місця на конференції. Голова наукового товариства стоматологічного факультету, який займається судовою стоматологією, сьогодні має чималі досягнення і в протилежній до наукової сфері – мистецькій. Навчання і робота для нього невіддільні від поезії і музики, які теж виходять легко й віщують авторові добрі перспективи.

Голий Янукович — це був тільки початок: українська художниця зобразила голим і Путіна

Российский президент Путин почти голышом предавался всяким занятиям, достойным настоящего мужчины: рыбачил, охотился, ездил верхом по диким местам Сибири, но доныне не обнажался целиком, пишет в блоге Foreign Policy Ханна Козловска.

Пам’яті відомої органістки Наталії Висіч

Цими днями збігає річниця з дня смерті однієї з найвідоміших музиканток сучасного Закарпаття та України, організаторки численних фестивалів органної музики, наставниці багатьох юних органістів Наталії Висіч. Завдяки їй на Закарпатті з’явився перший в Україні органний клас, а також фестиваль органної музики. Заслужена артистка України та Жінка ІІІ тисячоліття була унікальною в багатьох розуміннях і, без сумніву, великою в межах маленького Закарпаття.

Янукович з коханкою оселився у Сочі, — росийський екс-чиновник

Бывший префект Северного админокруга Москвы Олег Митволь заявил, что сейчас Виктор Янукович находится в Сочи.

Фото ужгородця знову в «National Geographic Ukraine» (ФОТО)

Выбором соцсетей журнала   «National Geographic Ukraine» в июне этого года вновь стало фото ужгородца. На этот раз Михаила Гладченко.

Як саме голосували на Закарпатті за Порошенка

Вибори-2014 продемонстрували рішучість народу отримати результат за один тур, аби втерти носа Путіну. Хоча ніс втирали не лише йому...

20 фактів про Україну, що надихають кожного українця

Давайте восполним пробел в своих знаниях и будем гордиться Украиной – такой прекрасной, такой разной, такой талантливой!

"Бандерівці" та "фашисти" України за Тягнибока та Яроша дали менше голосів, ніж за Рабиновича

"Русская весна" на поверку стала "кадыровской". Путин заврался. Российский оппозиционер Борис Немцов высказал убеждение в том, что чеченские боевики появились в Донецке с ведома президента России Владимира Путина.

Тим, хто приймає антибіотики, не можна перебувати на сонці (поради у спеку)

Надворі встановилась спека, а тому рятувальники поспішають навчити працюючих та відпочиваючих людей, як уберегти організм від високих температур і сонячного опромінення:

Кожен четвертий опитаний українець, який пережив кризу, жаліється на погіршення свого становища

Кожен другий офісний український співробітник упевнений: його фінансове становище погіршилось у порівнянні з докризовим періодом.

Україна у сто разів збільшила закачку угорського газу

С сегодняшнего дня Украина увеличила суточные поставки природного газа из Венгрии по сравнению с предыдущими днями более чем в сто раз – до 2,46 млн. кубометров с 22,5 тыс. кубометров.

«Мінське Жигулівське»: великий об’єм по-білоруськи

Пиво «Мінське Жигулівське» тепер доступне у новій упаковці! З лютого 2014 року «Мінське Жигулівське» випускається у традиційному білоруському об’ємі –1,5 л.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат