Новини онлайн » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6020, 20

Чим загрожує закарпатцям оголошена війна з авто з іноземними номерами

Шокуючі для багатьох українців заголовки останніх тижнів: «20 днів на території України або конфіскація майна».

Кошеня чекає на дбайливого господаря

Будемо вдячні за допомогу безпритульному двомісячному кошеняті.

Візьміть рудого котика!

Наша читачка з Мукачева знайшла на набережній цього милого котика. За короткий час він навчився всім хорошим манерам, був вакцинований, і зараз із нетерпінням чекає на господарів.  

Правоохоронці викрили нелегальний канал переправи автомобілів сплавом по річці

Через аномальні грози, що прокотилися Європою нещодавно, під водою опинилися тисячі автомобілів. Більшість таких “потопельників”, попри усі старання прикордонної та митної служб, пізніше виринають на українському ринку.

Закарпатська газета "Відомості Міліції" відсвяткувала 17-річчя

Чи потрібно озиратися назад, у минуле? Мабуть, потрібно, але лишень для того, аби проаналізувати прожиті роки, зробити правильні висновки, визначити причини, через які виникали невдачі.

Водії, є надія: Президент заявив про початок тотального будівництва доріг

Відновлення і будівництво регіональних автомобільних доріг – одне з головних завдань для влади на 2014 рік.

ІМ’Я ПЕРШОГО ДИРЕКТОРА   - ХУСТСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ-ІНТЕРНАТУ

Сравді зацікавлена розмова на тему «Про присвоєння Хустській гімназії-інтернату імені першого директора Хустської середньої школи-інтернату Магули І.М.» відбулася на засіданні за «круглим столом» у Хустській міській раді   наприкінці травня цього року.

Чистота довкілля залежить від кожного з нас

5 червня відзначають Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Навколишнє середовище у широкому розумінні - це все, що оточує людину протягом усього життя. Якщо до знайомого всім виразу   ″навколишнє середовище″   додається слово природне, одразу ж стає зрозуміло, що мова йде про атмосферне повітря, воду та грунт, з якими людина стикається   від народження до самої смерті.

Угорець побудував дерев'яний автомобіль

Житель Угорщини Іштван Пушкаш зібрав автомобіль з дерева. Робота зайняла у нього чотири місяці, пише The Telegraph.

Поблизу Ужгорода відбудеться Міжнародна конференція з міжетнічної та міжконфесійної толерантності

28-29 травня 2013 року в м. Ужгород за ініціативи відділу національностей та релігій Закарпатської облдержадміністрації відбудеться міжнародна конференція на тему: „Міжетнічна та міжконфесійна толерантність як чинник консолідації українського суспільства: досвід Закарпаття”.

Відлуння в людській пам’яті

На під’їзді до Торунського перевалу Закарпатської області, неподалік від автомагістралі Долина-Хуст, ще на території ДП « Вигодське лісове господарство», розміщене поховання загиблих вояків у Першій світовій війні 1914-1918 р.р.

Весна вже 100-й раз..

Кажуть, у 20 років ти насправді щасливий; безтурботний , легковажний з повними кишенями амбіцій.   Вже на екваторі   життя починаєш розуміти, що за плечима 50 років і горя, і радості; шкрябають в голові думки, а що буде далі, і чи згадає хтось, коли Бог відсудить час ? Та маловідомо, що таїться в очах старенької бабусі, яка через якихось 2-3 дні зустріне ранок вже всоте?

Навіщо закарпатські батьки працюють закордоном?

Щоб на рідній закараптській землі їхня дитина претендувала, якщо не на гарне, то бодай на краще, ніж у них, життя.

ДАІшники — керівникові МВС Захарченку: "Нас перетворили на рабів і учасників грабіжницького ОЗУ"

(мовою оригіналу) "Господин Министр, вы знаете, что украинские граждане все сильнее ненавидят нашу милицию? Мы, как разбойники, вынуждены каждый день выходить на дороги и грабить, грабить и грабить. Мы выходим на работу в 7 часов утра, домой попадаем после часа ночи....".

Закарпатська Колочава відзначить своє 550-річчя

Святкування 550-ї річниці від першої письмової згадки про Колочаву, що на Міжгірщині, відбудеться у вівторок, 7 травня

Араб "купив" закарпатку за 17 тисяч доларів і тепер силоміць утримує в Лівані

По допомогу до закарпатських правоохоронців звернулася жителька села Розівка. Вона розповіла, що її 27-річна дочка, яка в листопаді минулого року поїхала на заробітки до Саудівської Аравії, зв'язалася з нею через соціальну мережу та розповіла свою історію.

Ужгородець готує сценарії для "95 кварталу"

П’ятнадцять років тому він був милим і добрим хлопчиком, у якого було закохано півкласу дівчат. Сьогодні він — успішний сценарист, один із небагатьох, який пише і творить у рамках одного з найуспішніших проектів країни — у «Кварталі95». Його звуть Юрій Костюк. Він народився і закінчив школу в Ужгороді. А далі доля закинула його в Київ.

Шкідливий пластик треба прибирати, а також переходити на екологічне виробництво

Ми так звикли до полімерної тари   у вигляді ПЕТ-пляшок, різних плівок, пакетів, флаконів, що навіть і не замислюємося, яка ж її доля вже після використання. У минулі часи кожну використану полімерну пляшку хазяйки   мили і використовували ще багато разів. І це при тому, що така тара була розрахована на одноразове використання. Навіть одноразовий посуд, яким   ми почали користуватися пізніше, ми використовували кілька разів. В народі так його називають і   досі – одноразовий посуд багаторазового використання.

Кілька аргументів для борців з націоналізмом

У книзі “Націоналізм” найвідоміший сучасний дослідник націоналізму Ентоні Сміт пише: “Націоналізм — це ідеологія, яка ставить у центрі своїх інтересів націю і прагне сприяти її розквіту. Є три завдання націоналізму: національна автономія, національне об’єднання й національна ідентичність. На думку націоналістів, нація не спроможна вижити без достатнього прояву всіх трьох завдань.”

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат