Новини онлайн » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 5940, 20

Що треба знати в час інформаційної війни (ПОРАДИ)

Ми живемо в період наймасштабнішої інформаційної війни, яку коли-небудь проводили проти України. Паралельно із поставками зброї сепаратистам на Схід, Росія інформаційно "заглушує" Україну у світі. Відверта брехня відображається не тільки на іміджеві країни, а й самопочутті кожного свідомого українця.

Стопфейк: через Закарпаття танки Т-72 з Угорщини не проїжджали (ФОТО)

Посилаючись на сумнівний угорський сайт російські ЗМІ на чолі з державним "Россия 24" народили чергову "сенсацію" - нібито через Закарпаття в зону АТО прямують танки з Угорщини.

Медведчук і Шуфрич посміялися над територіальною цілісністю України

Очевидно, в украинском политикуме формируется такое себе политическое меньшинство, отношение к которому в обществе – вполне сопоставимое с тем, как, например, в России относятся к меньшинствам сексуальным.

607 населених пунктів Закарпаття тепер можна знайти у довіднику Сергія Федаки

Сьогодні, 12 серпня, в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація довідника "Населені пункти і райони Закарпаття: Історично-географічний довідник".

Яким було перше півріччя для українських банків та їх клієнтів?

Про критерії оцінки фінансового стану банку, про тенденції на депозитному і кредитному ринку – розповів Сергій Федина, Керуючий Регіонального відділення АТ «ОТП Банк» в м. Ужгород

Великі музиканти ​Мік Джагер та Стінг закликають Шотландію залишитися у складі Великобританії

Лидер группы Rolling Stones Мик Джаггер и музыкант Стинг в числе более чем 200 других знаменитостей подписали открытое письмо, призывающее шотландцев проголосовать за неотделение Шотландии от Великобритании, сообщает NME.

Зеленський про заборону в’їзду артистам: Відколи це ми стали овочами?

Шоумен Володимир Зеленський теж не зміг залишитися байдужим до можливих санкцій України проти російських діячів культури та навпаки.

Львівський автобусний завод належить племінникам того самого рашиста Чуркіна із ООН

Чиновники Львівської облдержадміністрації розглянуть питання про застосування санкцій або націоналізацію російських підприємств, які працюють в області.

Закарпатські художники продають картини для допомоги солдатам

У понеділок, 4 серпня, з благодійної виставки-продажу пішла чергова робота закарпатської художниці Одарки Долгош.

Росіянин пророкує ганьбу своїй країні у вірші (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

На адресу редакції газети "РІО" надійшов лист від жителя Орловської області Росії. У своєму вірші письменник просить вибачення в українців за те, що коїть його країна.

Як швидко охолодитися без кондиціонера

С приходом жары советы, как быстро охладиться, стали особенно популярными. Что делать, если тебе очень жарко? Читай наши советы и выбирай те, которые подходят больше всего.

Грандіозна військова операція із взяття Савур-Могили пройшла на найвищому рівні

Депутат Запорізької міськради Денис Пятигорець на своїй сторінці у Facebook пише про успіх Збройних сил України, які вибили терористів із Савур-Могили та знищити російського полковника, який віз бойовикам зброю.

Екс-Президент Чехії запропонував відділити Закарпаття від України?

Пишуть, ніби колишній президент Чехії Вацлав Клаус запропонував свої послуги як посередника у "неминучому" процесі розділу України, посилаючись на свій великий досвід, здобутий під час розділу Чехословаччини.

Лія Ахеджакова: Реквієм по збитому авіалайнеру MH-17 (ДОПОВНЕНО)

Что бы, и кого я ни любил,
Говорю ответственно и хмуро:
Я -- один из тех, кто подло сбил
Самолёт, летевший до Лумпура.

У поточному році зареєстровано 4 колективних трудових спорів

Підсумки роботи Відділення НСПП в Закарпатській перше півріччя 2014 року.

Україна — найнебезпечніша країна для роботи журналістів (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

С начала года в Украине погибли семь журналистов, что сделало нашу страну для работников СМИ такой же опасной, как и Ирак, передает ИТАР-ТАСС со ссылкой на сообщении неправительственной организации с консультативным статусом при ООН «Пресс Эмблем Кампэйн».

Який насправді інтерес у лобістів малих ГЕС

або Чому «зелені піонери» ніколи не змиряться з нищенням Богом даної Природи

Люстрація (ІЛЮСТРАЦІЯ)

"Діти мої діти, лихо мені з вами". Кобзар актуальний і нині. Чимало дітей високопосадовців мають призивний вік, але не йдуть воювати. Серед них і Андрій Балога.

Такий вигляд мала карта України у 1919 році: і Крим, і Кубань там — наші

Вот так выглядела карта нашей любимой страны - Украины в 1919 году. Как вы видите, и Крым и Кубань - были в составе Украины задолго до 1954 года.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат