Новини онлайн » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 5880, 20

Анатолій Гриценко: Невже Порошенка звинувачують у корупції?

Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадаянська позиція": "Андрій Портнов, заступник глави АП в часи Януковича, стверджує, що у 2012 році Петро Порошенко, тоді міністр економіки в Уряді Януковича-Азарова, подарував Януковичу на день народження оригінал картини Айвазовського вартістю $1,8 млн. (на фото)"

Точка зору: "Порошенко все знав або Порошенко про все дізнався?"

Олесь Побел: "Петр Порошенко рассказал, что теракт 31 августа должен был быть более масштабным и трагичным. Должны были полететь гранаты в журналистов и депутатов. Но почему то не полетели. Потому что Порошено врет"

Починаючи з 1 вересня електроенергія подорожчає на 23 %

С 1 сентября на украинцев ожидает второй этап повышения тарифов на электроэнергию - в среднем цены вырастут на 23% по сравнению с нынешним тарифом.

Великоберезнянська бійка. Версія голови РДА: "Нно, та не бив'им никого. Лем мало го друтив"

Після призначення на посаду голови РДА, за словами В.Симочка, він виявив корупційну схему колишнього керівника району.

Синоптики визначили "чорний день" для України

По прогнозам синоптиков осень будет теплой и сухой. А сентябрь обещает быть и вовсе летним — таков был прогноз народного синоптика Валерия Некрасова (к сожалению, он недавно ушел из жизни).

Із життя мукачівської еліти

Життя у Мукачеві покращилось настільки, що усім потребуючим видали інвалідні візки від компанії "Lexus".

Юрій Кравчук, www.facebook.com

ЗМІ: "Як тільки Москаль покинув Закарпаття, головний митник почав "контрабасити"

Інформація під таким заголовком з'явилася вчора на сайті http://www.uzhgorod.net.ua/news/81863, а потім загадково зникла. Але сьогодні свою версію опублікував інформаційний портал "Новини Закарпаття".

Tizennyolc vámost fogott el a TEK a záhonyi cigarettacsempészet miatt

На сьогодні вже 23 угорських митника, які були задіяні в сигаретних контрабандних оборудках із закарпатською мафією, заарештовано спецпідрозділом угорського Антитерористичного центру, і угорський суд, жодного із них, як це зазвичай робиться у нас, не відпустив під заставу. Як пише Кліпньюс, "вони вже здають склади і схеми Балог".

Йовбак проти фон Гутенберга, у закарпатському конфлікті обрали нульовий варіант

За два дні після збройного зіткнення в Мукачеві між представниками “Правого сектора” та правоохоронцями видання “Трибуна” писало, що СБУ дало можливість втекти бійцям Правого Сектору з під Мукачева.

Фейк? Невже заради дестабілізації на Закарпаття прибувають new-тітушки?

Як стало відомо журналістам, учора у прилеглих до столиці Гнидова, Конча Заспі та Пущі Водиці був оголошений збір спортсменів. Молодим людям спортивної статури та відповідної фізичної підготовки пропонувалося підзаробити поїздкою до Закарпаття.

Кум Балоги почав медіа-атаку на нового голову закарпатського УСБУ?

Віктор Балога запустив кампанію з дискредитації людей Президента України та нового губернатора Закарпатської області Генадія Москаля у ЗМІ руками свого свата та кумів

Закарпаття: Анатомія контрабанди

До пори до часу все контролювалось з Москви, але після Революції Гідності, у зв’язку з посиленням контролю за грошовими потоками з РФ, постало питання: «Кто будет смотрящим в Украине за потоками?»

Закарпаття, невже ти й насправді таке? Не думаву.

13 липня 2015. Шоста година ранку (сфоткала з вікна авто).

Досі нікому не вдалось виміряти дійсну глибину Синевиру

22 метра - це найбільша глибина, яку вдалось виміряти

Непередбачуваний футбольний матч, як і доля Беци

... 21 грудня 1992 автокатастрофа забрала життя одразу двох молодих українських футболістів — київського динамівця Степана Беци і гравця "Дніпра" Олексія Саська. Після завершення 1–го кола чемпіонату України Степан Беца перебував у відпустці й вирішив з'їздити до Дніпропетровська.

Альтернативне бачення імен і прізвищ

Наш читач, православний християнин Іван Гетьман написав у власній статті про сучасне і майбутнє нашої держави, а також навів альтернативне бачення деяких імен і прізвищ, добре знайомих багатьом жителям України. Публікуємо без змін.  

Гейзо Ігнаці – фотограф, з чиїх світлин ми знаємо старовинне Берегово

Старі світлини – це завжди захопливо. Нещодавно передивлявся свої старі фотоальбоми - хоча скільки їм там років – 10, 15… - з епохи, коли всі клацали на дешеві «мильниці», а потім здавали плівки на проявку та друк, і цих точок від відомих фотогігантів «Fuji», «Agfa», «Kodak» навіть в Берегові було чимало.

Шалом алейхем, панове! У Львові таки відкрилося Почесне консульство Ізраїля

Новое дипломатическое представительство будет способствовать укреплению украинско-израильских связей

Володимир Панов: полюбіть свою професію, і вона відповість вам взаємністю

Володимир Панов звернувся до нової генерації професіоналів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат