Новини онлайн » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 5920, 20

Як біженці можуть проголосувати на виборах

Що треба зробити переселенцю, щоб проголосувати на парламентських виборах 26 жовтня.

Подборка для понедельника

Понедельник - одновременно наименее популярный и наиболее знаковый день недели. Его не любят за то, что с него начинается рабочая неделя и заканчивается отдых. На него надеятся, потому что обычно с понедельника принимаются серьезные решения и планируются перемены. Другими словами, это самый неоднозначный день.

Політолог Володимир Фесенко: Якою буде зустріч Порошенка і Путіна

Одной из самых обсуждаемых новостей, которые Петр Порошенко сообщил на сегодняшней пресс-конференции, стала возможность скорой встречи с Владимиром Путиным в одной из стран Европы.

Литовці масово обливаються кров’ю за Україну (ВІДЕО)

Криваве продовження флешмобу "Ice buсket challenge" влаштували литовські студенти. Замість обливатися крижаною водою, вони облилися "кров'ю" на підтримку України.

Тарас Березовець про люстрацію "через сміттєві баки"

Політолог Тарас Березовець, Фейсбук: "Вот что я вам скажу, друзья. Закон о люстрации это конечно хорошо. Но долго".

85-річний закарпатець Іван Мирон провів у сталінських таборах 25 років

85-річний колишній політв'язень - єдиний житель Закарпаття, який провів у сталінських таборах 25 років за зв'язок з Українською повстанською армією

Естонія вірить в Україну, - враження закарпатця від участі у прибалтійській літній школі

Аспірант факультету європейського права та правознавства УжНУ Віталій Дацюк потрапив до числа українських представників на Міжнародній літній школі «Перспективи демократизації, стабілізації та європеїзації України: досвід країн Балтики» (25–29 серпня, місто Тарту) з-поміж майже 300 претендентів. Він розповідає, що Українська революція 2014 року стала об’єктом уваги під час цієї літньої школи.

«Путін пустив радіацію, зато так много грибу»

Михайло Барник із Перечина розповідає, що за дві ходки (по 1,5 години кожна) зібрав більше 100 літрів грибів. Гриби тепер навіть шукати не треба, самі на очі лізуть

Презентація iPhone 6. Основні характеристики та ціна

Компания Apple на презентации представила смартфон iPhone 6 в двух размерах.

Закарпатець Розентал уже 20 років живе в країні, де війна -- завжди

В Ігоря Розентала чимало давніх знайомих у Виноградові, хоча понад двадцять років він живе в Ізраїлі. Причому поблизу кордону з палестинцями у місті Ашкелон.

Бійці у зоні АТО записали відео для своїх рідних (ВІДЕО)

Присвячується близьким і рідним військовослужбовців. Проймає до сліз...

Закарпаття: Під Іловайськом загинув 42-річний рахівчанин

25 августа в бою за Иловайск (Донецкая область) погиб военнослужащий 51-й отдельной механизированной бригады (Владимир-Волынский), раховчанин Михаил Марфич.

Монгольске телебачення знає, хто насправді Путін — "ОХУ-ын"

Журналисты монгольского телевидения, освещавшие визит президента РФ Владимира Путина, дали к видеокартинке титры со словом, очень похожим на матерные эпитет от украинских футбольных ультрас.

Науково обгрунтовані поради, як стати впевненим у собі

Правильна постава, музика з басами, іноземні мови та розтяжка – це може допомогти стати впевненішим у собі.

Головна пристрасть ужгородців — кава — зростає в ціні

Приватні підприємці піднімають ціну на каву в місті. Ужгород специфічний тим, що купити еспресо можна практично в будь-якому магазині чи закладі громадського харчування.

10 спільних рис політики Путіна і Гітлера (ІНФОГРАФІКА)

1 вересня 2014 року минає рівно 75 років з дня початку Другої світової війни. І якщо на початку розгортання агресії Росії щодо України світ дивувався порівнянням Путіна і Гітлера. сьогодні в таких аналогіях мало хто сумнівається.

Сквер неподалік ректорату УжНУ не можна називати іменем Святої Тетяни, бо це московська ідеологема!

Професор УжНУ Любомир Белей вважає, що сквер неподалік ректорату варто назвати сквером Революції Гідності, бо Свята Теятна ніколи не була покровителькою студентів, та й узагалі є частиною російської пропаганди.

Компромат: Шахрайські витівки молодого Вови Путіна

У мережі Facebook оприлюднені документи покійної Марини Сальє, яка у 1992 році розслідувала діяльність Путіна на посаді голови Комітету з зовнішньоекономічних зв’язків мерії Санкт-Петербурга

Ініціатива "Putin khuylo Worldwide" поширюється на Закарпатті

"Будь свідомим: підтримай інформаційну війну проти путінського режиму!", - пишуть учасники групи "Putin khuylo Worldwide" в соціальній мережі Фейсбук. Запрошують до спільноти всіх охочих.  

Держземагентство відхрещується від закарпатського чиновника

Держземагентство та Олександр Антал прокоментували інформацію, щодо висловлювань останнього на адресу Голови агентства Сергія Рудика в статті Закарпатський чиновник назвав голову Держземагентства тупаком.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат