Новини онлайн » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 480, 20

657 закарпатців потребує мінімум по 120 тисяч гривень на лікування від гепатиту (ВІДЕО)

Лагідний вбивця – так називають медики підступне інфекційне захворювання   печінки на   гепатит С. Адже протікає вони як правило без симптомів роками руйнуючи організм людини.

3713 закарпатців хворіють на ГРВІ

Епідемічна ситуація з ГРВІ в Закарпатській області за 9 календарний тиждень 2014 року.

Закарпатці тепер не долають сотні кілометрів до гемодіалізу (ВІДЕО, ФОТО)

У Тетяни з с. Руське Поле вже протягом двох з половиною років три дні на тиждень - це дорога та процедури гемодіалізу. Нирки у жінки відмовили після пологів.  

Англійці навчають закарпатських медиків (ФОТО, ВІДЕО)

За словами як лікарів, так і медсестер, подібні тренінги допомагають вдосконалити  практичний та теоретичний досвід роботи, дають змогу дізнатися про європейські методи лікування, відтак й впровадити їх в нашій області.

Психіатри готуються лікувати закарпатців у разі надзвичайних ситуацій

У вівторок, 11 лютого, о 13:00, у прес-центрі обласного Центру здоров'я відбудеться прес-конференція з учасниками міжнародної конференції, яка присвячена питанням психіатричної допомоги населенню у кризових ситуаціях.

Сьогодні в Ужгороді розкажуть про підробки ліків

У понеділок, 10 лютого, об 11:00, у прес-центрі обласного Центру здоров'я відбудеться брифінг на тему: «Підсумки роботи Державної служби з лікарських засобів у Закарпатській області за 2013 рік».

3186 закарпатців за тиждень застудилися

Епідемічна ситуація з ГРВІ в Закарпатській області за 6 календарний тиждень 2014 року.

Експерти розкажуть про фальсифіковані медикаменти, які продають у Закарпатті

У понеділок, 10 лютого, об 11:00 у прес-центрі обласного Центру здоров'я відбудеться брифінг на тему: «Підсумки роботи Державної служби з лікарських засобів у Закарпатській області за 2013 рік».

20 тисяч закарпатців мають злоякісні новоутворення (ФОТО, ВІДЕО)

У 2013 році в області зареєстровано 3 147 нових випадків злоякісних новоутворень, загалом кількість   хворих що перебувають на обліку   з приводу злоякісних новоутворень становить 19 385 пацієнтів.

250 ліжок передбачено у Закарпатті для лікування новоутворень (ФОТО)

У вівторок, 4 лютого, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур ознайомився із діагностичним та лікувальним потенціалом Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру.

У вівторок розкажуть про онкозахворюваність закарпатців

У вівторок, 4 лютого, в обласному клінічному онкологічному диспансері відбудеться брифінг за участі   начальника управління охорони здоров»я Закарпатської ОДА Романа Шніцера та головного лікаря ЗОКОД Андрія Русина.

Як вберегтися на Водохреща (ФОТО, ВІДЕО)

Вода, окрім лікувальних властивостей, може нести й небезпеку.

Помер головний лікар Закарпатської обласної психіатричної лікарні Фома Чекан

Медична спільнота Закарпаття глибоко сумує з приводу передчасної смерті головного лікаря обласної психіатричної лікарні с.Вільшани Фоми Фомича ЧЕКАНА та висловлює щире співчуття рідним та близьким покійного.

2500 закарпатців звернулися до лікарів через грип протягом тижня

Епідемічна ситуація з ГРВІ в Закарпатській області за 52 календарний тиждень.

Грип - не спить

Цієї зими на українців чатуватиме грип "Каліфорнія", "Вікторія" та "Массачусетс".

У Закарпатті дві 16-річні дівчини випили 500 г коньяку, й опинилися у лікарні

Днями до Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення з приймального відділення Тячівської районної лікарні про те що до них доставлено двох неповнолітніх мешканок села Грушево Тячівського району з діагнозом: алкогольна інтоксикація.

2233 закарпатців звернулися до лікарів з грипом та застудою за тиждень

За тиждень зареєстровано 2233 випадків звернень з приводу грипу та ГРВІ,  що на  2 %   менше у порівнянні з  попереднім тижнем (2684  вип.). 

У Закарпатті створили 15 центрів Первинної медико-санітарної допомоги (ВІДЕО)

Питанням розвитку та реформування первинної ланки медицини, зокрема створенню центрів Первинної медико-санітарної допомоги, була присвячена колегія обласного управління   охорони здоров’я.  

У Закарпатті зареєстровано 58 людей з діагнозом "СНІД" (ВІДЕО)

Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми, який було започатковано з 1988 року після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат