Новини онлайн » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 500, 20

В Ужгороді розкажуть, як порозумітися з ВІЛ-позитивними закарпатцями

У четвер, 28 листопада в 11.00 у конференц-залі обласного Центру з профілактики та боротьби із СНІДом (Ужгород, вул. Другетів,72 ) відбудеться прес-конференція до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

Щепити від грипу планують 10 тис. закарпатців

Під час засідання колегії ОДА 27 листопада начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Роман Шніцер розповів про епідситуацію в краї.

У Закарпатті зараз зросла захворюваність на гепатит (ВІДЕО)

Про ситуацію в області із захворюваннями на гепатити розповіли журналістам начальник управління охорони здоров»я Закарпатської ОДА Роман Шніцер та головний лікар обласної клінічної інфекційної лікарні Михайло Поляк.

Яка насправді ситуація з гепатитом у Закарпатті - фахівці

У понеділок 25 листопада о 14:00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться брифінг начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Романа Шніцера.

У Закарпатті невдовзі зведуть алергологічну лікарню (ФОТО)

У закарпатській Тереблі будуватимуть алергологічну лікарню. Цей проект, переконаний голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, дасть потужний поштовх у розвитку не тільки села, а й усього регіону, та забезпечить роботою місцевих жителів.

Незабаром у Тячеві відкривається відділення гемодіалізу

Необхідність у розширенні відділення постала через збільшення кількості недужих на хронічну хворобу нирок. На сьогодні у районі налічується 22 осіб, які потребують гемодіалізу.

В Ужгороді пригощатимуть гарбузовою кашею та яфиновим нопоєм (АФІША)

14 листопада на вул. Корзо на початку «липової алеї» в Ужгороді пройде Фруктовий день, присвячений Дню боротьби з діабетом.

Які вакцини від грипу пропонують закарпатцям

Доводимо до Вашого відома,   що Державна санітарно-епідемічна служба України   з метою профілактики грипу із оновленим штамовим складом   епідемічного сезону 2013-2014 років інформує про   зареєстровані   в Україні такі вакцини, - цитує прес-центр обласного Центру здоров’я.

У Закарпатті стартує масштабна акція зі збору крові для хворих дітей (ФОТО)

10 жовтня, о 12:00, в Ужгородському прес-клубі, який знаходиться за адресою: пл. Жупанатська, 15/4, відбудеться прес-конференція молодіжної спортивно-патріотичної організації “Карпатська Січ” з нагоди старту благодійної акції “Врятуй дитині життя” по збору крові для онкохворих дітей.

30% з усіх безплідних пар мають "психологічне безпліддя" (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему «Психологічні, соціальні та інші бар’єри у сфері планування сім’ї».

У Закарпатті створили організацію, яка захищатиме права пацієнтів

У середу,   2 жовтня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане створення на Закарпатті Раді захисту прав пацієнтів та лікарів на Закарпатті.

В Ужгороді запрацював центр, у якому тренують сімейних лікарів (ФОТО, ВІДЕО)

В Ужгороді відкрито тренінговий Центр сімейної медицини. Науково-академічна частина Центру розташована на базі інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки УжНУ.

Центр сімейної медицини відкрили на базі УжНУ

На базі Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки УжНУ урочисто відкрили Закарпатський науково-тренінговий центр сімейної медицини. Його особливістю є те, що заклад є першим в Україні з таких, що спеціалізуються саме на підготовці сімейних лікарів, - повідомляє сайт УжНУ.

Американський лікар вже багато років розвиває в Ужгороді сімейну медицину

У середу, 25 вересня у читальному залі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Федора Потушняка відбулася зустріч членів Асоціації міст-побратимів Корваліс-Ужгород.

Сьогодні закарпатці поспілкуються з міністром МОЗ

У п’ятницю, 27 вересня, за адресою пл. Театральна, 6 з 11.00 до 12.30 в рамках акції «Запитай Міністра!» відбудеться відео-конференція з Міністром охорони України Раісою Богатирьовою.

Закарпатський лікар став кращим хірургом-гепатологом СНД (ФОТО)

18-20 вересня 2013 року в м. Донецьку відбувся ХХ ювілейний міжнародний Конгрес Асоціації хірургів-гепатологів країн СНГ «Актуальні проблеми хірургічної гепатології».
 

Як фінансово допомагатимуть закарпатським гіпертонікам

У вівторок, 24 вересня, об 11.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться брифінг, присвячений Всесвітньому дню серця.

Щоб не набрати зайву вагу восени, треба їсти 6 разів на день

- З самого початку осені організм починає накопичувати жири. Виникає природна потреба їсти більше. Але від цього можна швидко набрати зайву вагу, - каже столичний дієтолог Лариса Чопенко, - Крім того, надмірна кількість їжі виснажує людину, бо щоб її перетравити, тіло витрачає багато енергії. Від цього відразу після прийому їжі з'являється втома. Восени треба дотримуватися двох правил: не переїдати і не худнути надто різко.

В Україні 12 мільйонів мають серцево-судинні захворювання

Україна посідає перше місце в Європі за смертністю від серцево-судинних захворювань.

Як реформують "швидку" допомогу у Закарпатті

У вівторок, 10 вересня, об 11.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться брифінг присвячений Всесвітньому дню невідкладної медичної допомоги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат