Новини онлайн » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

Угорці передали Закарпаттю медичне обладнання для 57 сімейних амбулаторій та фельдшерсько-акушерськи

У четвер (15.02.) представники угорського уряду передали Закарпатській обласній організації «Червоного Хреста» як гуманітарну допомогу обладнання для 57 сімейних амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів області.

На Закарпатті від кору померла 5-річна дитина

У Закарпатській області зафіксовано перший летальний випадок від кору. У понеділок (5.02.) увечері в обласній дитячій лікарні в Мукачеві померла 5-річна дівчинка з Тячівського району.

Москаль: «Захворювання на кір в області пішло на спад, а обіцяні МОЗ вакцини так і не надійшли»

Більше того – замість обіцяних 10 тисяч доз Закарпаттю виділять усього 2 тисячі.

В Ужгороді зростає кількість захворілих на ГРВІ

В Ужгороді у школах та дитсадках щоденно моніторять ситуацію із захворюваністю на ГРВІ.

На Тячівщині відкрили лікарню, яку будували 37 років

Один із найстаріших довгобудів Закарпаття – Углянську дільничну лікарню – урочисто здали в експлуатацію, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

На Берегівщині вводять карантин через грип і ГРВІ

Із наступного понеділка (29 січня) по 9 лютого в Берегівському районі вводяться карантинні обмеження для попередження поширення захворюваності грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Угорщина надасть Закарпатській області 8 тис. вакцин від кору

Угорщина надасть Закарпатській області 8 тис. вакцин від кору, повідомила прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації з посиланням на її голову Геннадія Москаля.

Москаль: «Угорщина надасть Закарпаттю вісім тисяч вакцин від кору як гуманітарну допомогу»

На гострий дефіцит вакцини від кору, паротиту й краснухи, який відчуває Закарпаття, відгукнулася Угорщина. Після відповідного звернення Закарпатської ОДА до Генерального консульства Угорщини в Ужгороді уряд цієї країни прийняв рішення виділити області вісім тисяч вакцин як гуманітарну допомогу. При цьому Угорщина не є виробником вакцини, а закуповує її в інших країнах.

Найближчими днями Закарпаття отримає 10 тисяч вакцин від кору

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) прийняло рішення про перерозподіл вакцини від кору, краснухи і паротиту, виділеної по всіх регіонах України.

Кір атакує Закарпаття

Навіть у США застерегли туристів через спалах кору в Україні.

Що робити, коли небезпека захворіти на кір та дифтерію зростає щодня (ВІДЕО)

Нині ситуація із епідемією кору в Україні в цілому та зокрема у Закарпатті така, що захворіти можуть не лише діти але й дорослі. Втім, переважна більшість навіть не розуміє, чим це загрожує вже навіть не здоров'ю, а самому життю

Москаль: «На Закарпатті гостра нестача вакцини від кору, забезпечено менше третини щеплень від потре

Протягом 2017 року вакцина для профілактики кору, паротиту та краснухи надходила на Закарпаття трьома траншами – у січні, червні та вересні.

Легоцького доправили до психушки. Бо не туди сходив

Угорський суд відправив на психіатричну експертизу екс-міліціонера, який воював проти ЗСУ в АТО

Перша в області школа здоров’я запрацювала на Міжгірщині у Колочаві

На Міжгірщині, в селі Колочава, на базі сімейної амбулаторії запрацювала перша в Закарпатській області "Школа здоров'я".

В Ужгородській міській поліклініці можна обстежитися на сучасному німецькому обладнанні

Нещодавно в Ужгородській міській поліклініці почали використовувати для обстеження пацієнтів два нові апарати німецької фірми «Karl storz» – фіброгастроскоп і фіброколоноскоп. За допомогою першого можна оглянути стравохід, шлунок і дванадцятипалу кишку, другим – товстий кишечник.

“Доступні ліки” у 2018 році діятимуть ще для 3 напрямків захворювань

Мова йде про ліки від хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту, депресивних станів та для здоров’я матері і дитини під час вагітності.

Курсанти-прикордонники затримали нелегальних мігрантів та їх провідника

Учора ввечері в рамках проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант»   курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, які прибули на Закарпаття з метою посилення боротьби з проявами протиправної діяльності на кордоні, затримали групу нелегальних мігрантів та їх ймовірного провідника.

На Закарпатті 6 років живуть без програми протидії ВІЛ/СНІД

На Закарпатті з 2009 року відсутня обласна програма протидії ВІЛ-інфекції та СНІДу. Зазвичай її затверджують на виконання загальнодержавної програми, яка почалася 2013 р. Нині цим опікується голова ОДА, а спеціалісти Інституту аналітики та адвокації відслідковують кошти, витрачені на протидію епідемії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат