Новини онлайн » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

Цьогоріч на Закарпатті за кошти бюджету і спонсорів планується оздоровити понад 40 000 дітей

Сьогодні в ОДА під головуванням директора департаменту соціального захисту Михайла Петрішки відбулося засідання обласного міжвідомчого оперативного штабу із координації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Викрито начальника одного з управлінь Закарпатської обласної адміністрації при отриманні хабара

Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НП України викрито начальника одного з управлінь Закарпатської ОДА під час отримання 400 дол США неправомірної вигоди.

Закарпатська станція переливання крові просить допомоги донорів

Закарпатська станція переливання крові потребує В(ІІІ) Rh - та АВ(ІV) Rh - груп крові.

СБУ спільно з іноземними колегами блокувала потужний транснаціональний канал контрабанди героїну до

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України та УСБУ в Закарпатській області спільно з правоохоронними органами Румунії та Німеччини провели багатоетапну спецоперацію з викриття та ліквідації потужного міжнародного каналу контрабанди героїну до Європейського Союзу.

На Закарпатті діагностуватимуть туберкульоз   у 1000 разів швидше

Закарпатські медзаклади отримали три сучасні генетично-молекулярні лабораторії «GeneXpert» («Джин Експерт»).

Невакцинованих дітей не пускатимуть до шкіл та дитсадків

Згідно з законом, відвідувати державні заклади освіти можуть лише ті діти, які отримали щеплення за Календарем профілактичних щеплень, або у дитини є медичні протипоказання до вакцинації.

Де в Ужгороді можна купити медикаменти за програмою "Доступні ліки"

Із 1 лютого діє новий перелік препаратів програми “Доступні ліки”, який затвердило Міністерство охорони здоров’я України.

На Закарпатті у розпалі епідемія грипу

Понад 8 тис. випадків захворювання на грип зафіксовано в області протягом минулого тижня. В основному хворіють діти. Епідемічний поріг перевищено на 21 %.

Закарпатські митники припинили схему ввезення ліків, які потім продавали за завищеними цінами

Протягом   2018-2019 років в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС зафіксовані неодноразові спроби незаконного переміщення через митний кордон України лікарських засобів.

На Закарпатті рівень захворюваності на ГРВІ порівняно з минулим тижнем зріс на 52%

Найбільше діти хворіють на Берегівщині, Іршавщині та Рахівщині.

Сільські амбулаторії Закарпаття отримають 21 спецавтомобіль

Станом на середину січня 2019 року в області вже закуплені 12 спецавтомобілів, які будуть обслуговувати новостворені сільські амбулаторії. Відповідно до затверджених Мінрегіоном переліків, для відповідних потреб на Закарпатті використовуватимуть 21 автомобіль.

Медики просять закарпатців чимшвидше пройти вакцинацію від кору

З 28 грудня 2018 р. по 3 січня 2019 р. на кір в Україні захворіли вже 2305 людей – 966 дорослих та 1339 дітей, про що свідчать оперативні дані Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Юрій Федака з Мукачівщини пережив 98 зупинок серця

Лікарі кажуть: за 20 років, відколи він до них потрапив, цей «рекорд» не зміг побити жоден пацієнт.

Ужгородські лікарню та поліклініку таки реорганізують

Медики Ужгородської мiської полiклiнiки даремно били на сполох. Ще минулого тижня на сесії міськради йшлося про те, що їхнiй заклад об’єднають з мiською лiкарнею. У такому випадку можливе скорочення персоналу та вiдтермiнування реформування закладу.

Угорці передали Закарпаттю як гуманітарну допомогу партію інсуліну (+ ФОТО)

Медичний препарат французького виробництва вартістю близько 4-х мільйонів гривень буде розподілений рівномірно по всій області.

Запрацював медичний портал — усе про охорону здоров’я в Ужгороді

До порталу medportal.uz.ua будуть підключені всі міські заклади, які стосуються охорони здоров’я.

12 тисяч закарпатців хворіють на туберкульоз

Щороку на Закарпатті виявляють близько 800 людей, заражених туберкульозом, а зараз на обліку з різними формами цієї недуги перебуває 12 тисяч осіб. Таку статистику озвучив директор обласного клінічного територіального медичного об’єднання «Фтизіатрія» Василь Скрип в ефірі “Теми дня: Ужгород” на Закарпатському Суспільному (телеканал “Тиса-1”).

На Закарпатті протягом тижня зафіксовано 2401 звернення до медиків через ГРВІ

З 1 жовтня 2018 року   в Україні розпочався сезон захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції, який триватиме до кінця травня 2019 року.

Вагітну жінку довелося терміново транспортувати вертольотом з Тячева до Ужгородської обласної лікарн

Сьогодні, до рятувальників по допомогу звернулися лікарі. Вони просили врятувати молоду жінку, у якої виникли ускладнення під час передчасних пологів, тож вона потребувала негайного транспортування до обласної лікарні м. Ужгорода.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат