Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-11') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

Власник мережі кондитерських Бондаренко став першим, хто отримав нову відзнаку Закарпатської ОДА

Почесну відзнаку обласної державної адміністрації «За заслуги перед Закарпаттям» Геннадій Москаль вручив власнику кондитерського дому – Ігорю Бондаренку – за значний особистий внесок у справу збереження та примноження українських кондитерських традицій

Роботи закарпатських живописців поповнять державний художній фонд Угорщини

Це відбудеться у рамках відзначення 60-річчя Угорської революції

Чому туристам неодмінно треба відвідати "угорський" куточок України

Є, як мінімум, сім беззаперечних причин, щоб приїхати у Берегово

Площу Театральну в Ужгороді заполонить тисяча найталановитіших дітей України

З 28 по 31 жовтня Закарпаття вчергове прийматиме всеукраїнське свято дитячої творчості "Фестивальний марафон".

Юлія Вротна презентує свою збірку «Воблер»

Поезія буває провокативною, брутальною, подекуди ризикованою і опозиційною. Це сміливо доводиться майстерністю слова молодої української поетки Юлії Вротної. З нагоди виходу в світ її дебютної збірки «Воблер» (18+) запрошуємо на презентацію книжки та неформальну зустріч із авторкою.

125-річчя від дня народження Йосипа Бокшая вшанували в музеї його імені

Жовтень став направду доленосним місяцем в житті одного з найвідоміших художників Закарпаття. Саме посеред розкішної і філософської водночас осені Йосип Бокшай народився та відійшов у вічність (2 жовтня 1891 р. – 19 жовтня 1975 р.).

Ярослав Газа: «На вершині Монблану – інша планета»

30-річний ужгородець Ярославом Газа на день народження отримав подарунок – можливість підкорити найвищу гору Європи Монблан.

У фойє Закарпатської ОДА встановили білий рояль, вартістю 137 тисяч гривень (ВІДЕО)

Відтепер фойє будівлі Закарпатської ОДА прикрашатиме білий рояль, виготовлений у Німеччині. Його обласна влада придбала спеціально для майбутніх заходів в атріумі.

Закарпатськкі гумористи відреагували на акцію "пересічників"

Відома закарпатська команда гумористів, відома як КлуніДжорджаклуні, опублікувала серію жартів щодо ситуації із блокуванням пунктів переходу так званими "пересічниками".

Ужгород матиме унікальну локацію з яскравими активностями на свій День Народження

24 вересня, з 10.00 до 20.00 у дворику музею Бокшая буде облаштована локація до Дня Ужгорода. Це буде подія «Унгвар стайл» у рамках святкування Дня міста. Понад 80 творчих учасників здивують Ужгород цього дня.

Твори закарпатських художників експонують у сучасній галереї Кошиць

Днями у місті Кошиці (Словаччина) відбулася масштабна презентація доробку образотворців Закарпаття. У галереї міського арт­комплексу "Kulturpark" експоновано понад 70 творів понад 30 закарпатських авторів

Різьбар із Ужгорода презентував свої роботи у Хорватії

Щороку, протягом кількох десятиліть поспіль, в Хорватії проводяться Дні культури русинів-українців. Обласний організаційно-методичний центр культури вже кілька років плідно співпрацює з Товариством русинів-українців Хорватії «Рушняк», яке очолює Владо Провчі

В Ужгороді пройде фестиваль “UzhGoreRot 2016”

Фестиваль екстремальної та важкої музики вже всьоме відбудеться в Ужгороді. Його без сумніву можна назвати міжнародним, адже з року в рік на заході виступають цікаві закордонні команди.

У центрі Перечина розпочалися зйомки художнього фільму. Стала відомою назва стрічки

На Закарпатті міжнародна знімальна група розпочала зйомку художнього фільму.

Як   жив і працював ФРІ- табір «A.L.L. RIGHTS»-2016

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів ФРІ-Табору «A.L.L. RightS»*-2016.

Де найкраще плавати: Огляд басейнів в Ужгороді (ФОТО)

Кожного літнього сезону ми прагнемо насиченого відпочинку, який, безсумнівно, пов’язаний з водою. Якщо не вдається поїхати на море, можна влаштувати собі чудовий релакс, знаючи відповідні місця в Ужгороді. Йдеться передусім про басейни, які є оптимальним варіантом відпочинку для всієї родини.

Закарпатські художники представлять свої роботи в Польщі

Європейська Столиця Культури Вроцлав 2016 і галерея Awangarda BWA запрошують на проект Ступінь Залежності / Колективні практики молодих українських художників 2000-2016 рр.

Починається найбільший музичний фест Європи – Sziget-2016: Ріанна, Сіа та Брегович

У Будапешті 10 серпня розпочинається найбільший муз-фест Європи – фестиваль Sziget, який триватиме на острові посеред Дунаю майже тиждень.

Як виглядає нова виставка в галереї "Ілько" (ФОТО)

Нещодавно генеральне консульство Угорщини презентувало в Ужгороді, у галереї "ІЛЬКО" добірку світлин Андраша Банкуті. Фотовиставка "БУДНІ" відображає народження вільної України очима угорського фотографа у період між 1989 та 2008 роками.

В Ужгороді - фестиваль-ярмарок «Медовий Спас»

12, 13 та 14 серпня 2016 року за підтримки Ужгородської міської ради у парку культури та відпочинку «Боздоський» відбудеться VI Фестиваль закарпатського меду «Медовий Спас», організований Асоціацією пасічників Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат