Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 380, 20

Автостопом по Європі: ужгородка поділилася секретом дешевих подорожей та незабутніх емоцій

Від 20 хвилин до 2 годин — приблизно стільки часу доводилося чекати ужгородській студентці Улі Савчак, аби зупинилася машина. Дівчина з минулої весни почала мандрувати автостопом.

До Ужгорода приїхало понад півсотні учасників всеукраїнського конкурсу художників

26 квітня, на вулицях Ужгорода 51 молодий художник з різних регіонів України малювали міські пейзажі.

Спільна виставка фотохудожників з Ужгорода і Міхаловце відкрита

18 квітня у комплексі «Совине гніздо» відкрилася виставка робіт фотохудожників з Ужгорода і сусіднього Міхаловце (Словаччина).

Олександра Мишко - про «Uzhgorod OPEN 2017»

Учасників і суддів із 20 країн світу – з трьох континентів очікують на «ювілейних» – XV міжнародних змаганнях із танцювального спорту «Uzhgorod OPEN 2017». Змагання пройдуть у рамках фестивалю «Сакура Фест».

Спільний вернісаж творчості дітей Закарпаття та Словаччини

«Діти для дітей через кордон» – таку назву має виставка-конкурс художніх робіт учнів Ужгородської дитячої школи мистецтв та Закладної умелецької школи Спішске Подградіє (Словаччина)

Крайові художники привітали шанувальників мистецтва тематичною виставкою

Майже півсотні робіт від 35 митців нині презентували в галереї "Ужгород" у рамках традиційної виставки назустріч Великодню.

В Ужгороді починає масово цвісти сакура: "пойте побзерати"

Через останні кілька теплих днів, що прийшли на Закарпаття, в Ужгороді масово починають квітнути дерева сакури.

Незабаром в Ужгороді - грандіозне танцювально-музичне та світлове «BIG SHOW» від MOZGI (ВІДЕО)

ПОТАП, Pozitiff, ДЯДЯ ВАДЯ, DJ Bloodless, Едуард Каменєв і Руслан Сторожик поставлять Ужгород на вуха: презентують свою нову мегакруту концертну програму і влаштують незабутній відрив!

В Ужгороді виникло писанкове містечко: найяскравіші експонати Закарпаття

7 квітня в Ужгороді відбудеться обласний фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко». Проте на площі Народній, перед будівлею Закарпатської ОДА, вже «розквітли» писанкові дерева та інші великодні композиції.

"Спочатку не всі нас розуміли": закохані студенти УжНУ Уляна Хром’як та Акаш Діп планують одружитися

В Ужгороді зараз багато представників інших національностей. До цього жителі міста вже звикли. А от інтернаціональні пари і досі викликають інтерес у перехожих.

В Україні вперше зацвіла сакура

Вже декілька років підряд сакура, що росте на площі Федорова в Мукачеві, розквітає першою в Україні.

Князь Лаборець & Сompany: відео-лекція ужгородського історика Володимира Гуцула

Історія Ужгорода бере початок у ранньому Середньовіччі. Події та діячі цього періоду, зокрема легендарний князь Лаборець, стали одним із культурних брендів нашого міста.

Де з ужгородцями зустрінеться Оксана Забужко

24-26 березня сучасна українська письменниця, публічна інтелектуалка, філософ Оксана Забужко вперше приїде на Закарпаття в рамках фестивалю «Березневі коти ХІІ».

Ужгородець Томі Бодов показав місто та жінок поза часом через об’єктив фотоапарата

До Міжнародного жіночого свята відомий ужгородський фотограф Томі Бодов зробив оригінальний подарунок представницям прекрасної статі.

Ужгородець увійшов до складу журі, яке обиратиме гурт, що представить Україну на Sziget 2017

Конкурсний відбір серед українських гуртів для виступу на сцені наймасштабнішого музичного фестивалю Європи розпочався 1 березня

Українська письменниця Оксана Забужко приїде на Закарпаття

24-26 березня Оксана Забужко вперше приїде в Ужгород у рамках фестивалю «Березневі коти ХІІ». Оксана Забужко – провідна українська письменниця, поетеса та есеїстка. Її твори перекладено багатьма мовами.

Закарпатці увійшли до одного з найпрестижніших книжкових рейтингів України – «Книжка року-2016»

Серед переможців є і видання закарпатців – Олександра Гавроша, Мирослава Дочинця, Оксани Луцишиної та краєзнавча книга «Видавництва Олександри Гаркуші».

Сміх крізь сльози: Романтичні валентинки з українськими політиками  

Дивитися лише тим, у кого за тривалу зиму ще не відмерзло почуття гумору. Отже, як, до прикладу, Ляшко вітає з Днем святого Валентина — "Будь моєю скотинякою!". Ну, і так далі у фотоколлажі

Американський джаз в Ужгороді

22 лютого о 19:00 в мистецькому центрі “Галерея ІЛЬКО” виступить квартет відомого контрабасиста Арка Овруцького (Арк Ovrutski).

Ужгород потрапив до п’ятірки в рейтингу «Найпривітніше місто України»

Нещодавно один із сайтів проводив опитування серед користувачів. З’ясовували, які населені пункти держави є найбільш привітними до гостей. Відрадно, що рейтинг очолив обласний центр Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат