Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-13') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

Пальці диявола — жахливий гриб, що вилуплюється з інопланетного яйця, росте на Закарпатті

Дехто вважає, що знайти такий гриб в Україні до щастя. Світлину та опис гриба оприлюднив на своїй сторінці в мережі Фейсбук краєзнавець Олександр Богданов.

Ужгородський театр закрив 70-й сезон "Орфеєм та Еврідікою"

10 липня у Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв відбулося закриття 70 театрального сезону драмою « Орфей та Еврідіка».  

На Закарпатті відпочиває найпопулярніша співачка... Росії — ужгородка Йолка

Цими днями на Закарпатті перебуває відома російська поп-зірка, що цьогоріч отримала титул "Краща співачка" популярної VI Російської музичної премії телеканалу RU.TV.

Ужгородка Віра Авіва: Коли малюєш хною, потрібно вдаватись до медитації

Поворот у невеличкий тунель між будинками, сходи праворуч, східні розписи на стінах та великі двері. Спочатку незвично: неяскраве світло, запахи, спокійна музика, необхідність роззуватися… Дівчина з усмішкою в очах проводить до кімнати – тут почуваєшся наче вдома.

На Закарпатті пройде унікальний техно-фестиваль SOLAR.IS 2016

Уже зовсім скоро на Тячівщині відбудеться грандіозна та довгоочікувана подія літа для Західного регіону України.

На ужгородський фестиваль байкерів завітав зірковий гість – екс-зять Юлії Тимошенко Шон Карр

7 липня на Ужгородщині стартував міжнародний зліт байкерів від MFC "Падонки Мира" "MUSIC AQUA-KVA BIKE UKRAINE".

Поліція Угорщини нагадує про правила оснащення велосипедів у цій країні

(мовою оригіналу) Летом всё больше людей предпочитает передвигаться с помощью велосипедов. Однако, необходимо помнить о правилах, соблюдение которых не только обезопасит Вашу жизнь, но и не вынудит полицейский патруль остановить Вас и выписать вам штраф.

На Шипоті є закарпатській рай для хіпі з усього світу

Хіпі-фестиваль "Шипіт" біля однойменного водоспаду в закарпатському Подобовці в 2016 році знову збере неформалів з 1 по 7 липня, пише видання Дорога.

Туристичні автобуси швидше проїжджатимуть кордон через Закарпаття

У зв’язку з тим, що літній туристичний сезон перейшов у активну фазу та з метою уникнення накопичення автобусів з туристами, на пунктах пропуску Закарпатської митниці ДФС впроваджуються додаткові заходи.

Президент України присвоїв Василю Свалявчику звання "Народний художник України"

На офіційному сайті Президента України з’явився Указ №276/2016 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України". Серед когорти відзначених є й ім’я Василя Свалявчика.

Закарпатські музиканти в Угорщині влаштували концерт

Вже вдруге учні органного класу при Ужгородській музичній школі ім. П. І. Чайковського – єдиного в Україні – дали благодійний концерт.

Філармонія закриває 69-й сезон (АФІША)  

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ!
ЗАКРИТТЯ 69-ГО КОНЦЕРТНОГО СЕЗОНУ!

Сьогодні в Ужгороді пройде публічний захист дипломів хореографів (АФІША)

16 червня у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв відбудеться захист дипломних робіт студентів 4-го курсу спеціальності "Хореографія" Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

Закарпаття визначає, як представити свій бренд

У Закарпатті завершилося маркетингове дослідження та моніторинг туристичних потоків краю, мешканців та експертів одним із завдань якого була розробка проекту туристичного бренду області.

Закарпаття визначило власний туристичний бренд

У середу, 15 червня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться брифінг для журналістів директора департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації Дениса Мана.

Цієї неділі в Закарпатській обласній філармонії лунатиме орган

12 червня на головній сцені краю гратиме лауреат міжнародних конкурсів, солістка Закарпатської обласної філармонії Катерина ГАЖО (орган).

Розклад телевізійних трансляцій ЄВРО-2016

У п’ятницю, 10 червня, почнеться 15-й Чемпіонат Європи футбольних збірних команд континенту. Триватиме турнір рівно місяць і закінчиться 10 липня.

Як угорці святкували День національної єдності

Днями в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі відбулись урочисті заходи, при­урочені до Дня єдності угорського народу

В Ужгороді презентують книгу про Першу світову

У четвер, 9 червня, о 17:00 в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Ф. Потушняка відбудеться презентація книги

В Ужгороді пройде фестиваль "UzhgorodWorkoutFest 2016"

Закарпаття зустріне найкращих представників руху "StreetWorkout " Закарпатської, Хмельницької, Одеської, Львівської областей і не тільки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат