Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20500, 20

На Закарпатті популяризують військову службу за контрактом


Впродовж двох тижнів, представники обласного військового-комісаріату та 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади оперативного командування «Північ» презентували в центрах занятості Закарпаття   військову службу за контрактом в Збройних Силах України.

На Хустщині вогнеборці врятували житловий будинок від знищення

17 лютого о 13:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу  на вулиці Терешкової  в  селі Липча Хустського району. За словами місцевих мешканців, які й сповістили рятувальників про загорання, вогонь вирував у дерев'яній господарській будівлі, яку власники використовували як хлів.

Гірські рятувальники надали допомогу травмованому туристу

О 15:30 17 лютого рятувальники Вишківського гірського пошуково-рятувального відділення надавали допомогу лижнику, який травмувався під час катання на г. Красія, що у Великоберезнянському районі.

Рятувальники евакуювали 16 ужгородців (ФОТО)

О 13:00, 17 лютого, до оперативно-рятувальної служби Закарпаття поступило повідомлення про пожежу в квартирі на вулиці Канальній, що в обласному центрі.

Закарпатська прокуратура розслідує, чому залізничники відмовилися від земельної ділянки

Прокуратура викрила посадовців «Львівської залізниці», котрі безпідставно відмовились від ділянки на якій знаходилась державна будівля на користь третіх осіб.

Англійці навчають закарпатських медиків (ФОТО, ВІДЕО)

За словами як лікарів, так і медсестер, подібні тренінги допомагають вдосконалити  практичний та теоретичний досвід роботи, дають змогу дізнатися про європейські методи лікування, відтак й впровадити їх в нашій області.

Що депутати озглянуть на сесії Ужгородської міськради (ПЕРЕЛІК ПРОЕКТІВ РІШЕНЬ)

Міський голова підписав розпорядження про скликання 27 лютого о 10   годині п'ятого пленарного засідання ХХ сесії Ужгородської міської ради VІ скликання з наступним переліком питань:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 18 лютого. Прокидайтеся в доброму гуморі і намагайтеся підтримувати бадьорий настрій протягом дня. Нехай всі справи вирішуються з легкої руки, а горнятко улюбленої кави бадьорить вас до швидкої роботи. Запрограмовуйте хороший настрій й сміливо розпочинайте новий день, адже він неодмінно буде вдалим!

На Закарпатті, Рівненщині та в столиці населення молодіє

У січні цього року в Україні народилося 41706 немовлят. Найбільша кількість із них – у Донецькій (3429), Дніпропетровській (2960) областях та м. Києві (2817). Найменше немовлят народилося на початку року в Сумській (807), Чернігівській (818) та Чернівецькій (891) областях.

Олександр Ледида: Потрібно, щоб ветерани насправді відчували, що їм допомагають

У понеділок, 17 лютого, під керівництвом голови обласної адміністрації Олександра Ледиди відбулася нарада, на якій обговорено шляхи вирішення нагальних проблем колишніх воїнів-інтернаціоналістів, учасників бойових дій. Участь у нараді взяли заступник керівника краю Павло Черевко, очільник Закарпатської обласної Спілки ветеранів війн Михайло Куцкір, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, начальники обласних управлінь та департаментів.

У результаті ДТП на Хустщині постраждали двоє пішоходів

Сьогодні, близько 8-ї години ранку в селі Горінчево, що на Хустщині сталася дорожньо-транспортна пригода.

На Тячівшині вогнеборці врятували житловий будинок від знищення

На пункт зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини 15 лютого о 17:08 поступило повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку, що знаходиться в с. Грушово на  вулиці Чкалова.
 

Кільком водоканалам рекомендують усунути недоліки

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало Свалявському, Солотвинському, Виноградівському та Іршавському водоканалам усунути дії з ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді зловживання монопольним становищем.

Футбол. В зимовому чемпіонаті Закарпаття зіграно матчі другого туру

У зоні «А» лідирує команда з Хуста, у зоні «Б» — команда з Виноградова.

На Рахівщині рятувальники відшукали чотирьох заблукалих туритсів

Близько трьох годин тривала операція з пошуку та рятування групи туристів, які під час походи у гори заблукали в Рахівському  районі Закарпаття.

П’ять закарпатців задекларували доходи: по мільйону в кожного

За попередніми результатами деклараційної кампанії 2014 року в Закарпатській області вже нараховується 5 мільйонерів. За словами заступника начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Миколи Бутенка, в цих п’ятьох деклараціях, поданих до органів доходів і зборів краю, з початку року, громадяни задекларували майно та доходи на суму понад 1 млн. гривень.

Ужгородська палачінта 2014(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цими вихідними в Ужгороді пройшов традиційний фестиваль млинців - Ужгородська палачінта.

Друзі вітають Сергія Ратушняка!

Сьогодні свій День народження святкує відомий український політик, лідер “Нового Закарпаття”   Сергій Ратушняк.

75 євро - на Срібний дзвін в Ужгороді (ПРОГРАМА)

З 3 по 10 квітня 2014 року в Ужгороді відбудеться міжнародний дитячо-юнацький мистецький конкурс «Срібний Дзвін».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат