Активіст ГО "Доста" Павло Павлов перебуватиме під домашнім арештом

13.02.2019 21:09 КРИМІНАЛ

Мешканцю селища Великий Березний, який підозрюється у вчиненні смертельного наїзду на ужгородця, обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного браслету, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Інкримінована подія відбулася на початку грудня 2017 року. Відповідно до матеріалів справи, тоді підозрюваний не тільки порушив правила дорожнього руху, здійснивши наїзд на пішохода, а й залишив останнього в небезпеці без допомоги.

За результатами розгляду клопотання правоохоронців, слідчий суддя дішов висновку, що особа обґрунтовано підозрюється у вчиненні вищевказаних кримінальних правопорушень. Тому, слідчий суддя відмовив у передачі підозрюваного на поруки голові громадської спілки, про яке клопотала сторона захисту. Натомість, до підозрюваного застосовано цілодобовий домашній арешт з застосуванням електронних засобів контролю. Також судом покладено на 41-річного мешканця Великий Березний заборону покидати населений пункт, в якому він фактично проживає.

Ужгородський міськрайонний суд

Читайте також: Москаль закликає поліцію діяти максимально жорстко зі активістами-рекетирами

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат