Поліція Виноградівщини розкрила розбійний напад на іноземця

02.02.2019 13:31 КРИМІНАЛ

Працівники Виноградівського відділення поліції оперативно встановили осіб, які підозрюються у скоєнні розбійного нападу на іноземця.   Нападників затримали в порядку статті 208 КПК України. Розпочато слідство.

Вчора, 1 лютого в поліцію Виноградова надійшло повідомлення про розбійний напад на 67-річного іноземця   у селищі Вилок. Як встановили правоохоронці, невідомі особи проникли до помешкання іноземця і, погрожуючи ножем, відібрали   від нього гроші та втекли.

Працівники виноградівської поліції відразу розпочали пошуки підозрюваних у нападі. По «гарячим слідам»   правоохоронці встановили осіб,   причетних до вчиненого. Ними виявилися двоє мешканців селища Вилок, віком 34 та 44 років.   У них вилучено знаряддя злочину - ніж та інші речові докази.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Обох нападників затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до Ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру у вчиненому та обрання їм міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат