Колишній працівник ПАТ "Закарпатгаз" організував обкрадання даного товариства

31.01.2019 13:44 КРИМІНАЛ

Колишній працівник однієї з філій ПАТ "Закарпатгаз" організував злочинну схему по розкраданню коштів вказаного товариства, до якої залучив ще двох осіб. Наразі досудове розслідування завершено, а справу направлено до суду.

Як з’ясували правоохоронці до складу групи входили: колишні працівники ПАТ «Закарпатгаз» та заступник директора дочірнього підприємства, який на момент вчинення злочину обіймав посаду інженера у цьому підприємстві.

Фігуранти отримували від споживачів газу кошти за споживання та користування послугами ПАТ «Закарпатгаз», які до каси підприємства не надходили.

Щоб приховати свої злочинні дії, вносили до програмного комплексу завідомо неправдиві данні щодо об’єкту газоспоживання, використовуючи при цьому підроблені акти на пуск газу.

21 січня 2019 року Ужгородським міськрайонним судом Закарпатської області двом учасникам організованої злочинної групи було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Відносно ще одного підозрюваного винесена ухвала щодо затримання останнього та доставлення його до суду.

30 січня 2019 року обвинувальний акт скеровано до Іршавського районного суду.

УЗЕ ДЗЕ НПУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат