У Горінчево юнак обікрав церкву

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 29.01.2019 14:30 КРИМІНАЛ

Поліція звітує про розкриті "по гарячим слідам" крадіжки, які сталися учора.

Учора поліцейські Хустщини затримали чоловіка, підозрюваного в крадіжці грошей з храму. Як встановили працівники поліції Хуста, 18-річний житель села Горінчево ввечері проник всередину і викрав зі скриньок для пожертв майже 3 тисячі гривень. Чоловік надав показові свідчення та зізнався у скоєному. У справі триває слідство.

Правоохоронці Ужгорода розкрили крадіжку, скоєну в обласному центрі. Після заяви 17-річного ужгородця про крадіжку його велосипеда, поліцейські провели оперативно-розшукові заходи, і встановили особу крадія. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець. Речовий доказ правоохоронці вилучили.

Того ж дня мукачівські поліцейські розкрили крадіжку від 37-річної жительки райцентру. Жінка повідомила на лінію «102» про те, що в приміщенні однієї з банківських установ невідома особа викрала в неї гаманець із грошима (НА ФОТО). Протягом доби поліцейські розшукали імовірного підозрюваного в майновому злочині і затримали 21-річного жителя Львівщини.

У Берегові правоохоронці розшукали 30-річну жінку, яка з магазину косметики викрала з прилавку парфуми. Жінка зізналася в скоєному та повернула викрадений товар.

https://zk.npu.gov.ua/news/rozkrittya/za-dobu-na-zakarpatti-pravooxoronczi-rozkrili-p-yat-kradizhok/

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат