“Бліц” виграв грант на розвиток хіп-хопу

04.11.2018 12:47 ДОЗВІЛЛЯ

Нещодавно Студія сучасного танцю “Бліц” та ГО “Танок Закарпаття” започаткували проект з розвитку хіп-хоп танцю в Західній Україні.

Проект під назвою “Ghetto Groove” реалізують у вересні 2018 – червні 2019 рр. за фінансової підтримки Посольства США в Україні, в рамках Програми малих грантів громадської дипломатії уряду США —   “Освіта та культура”.

До участі залучили 14 танцювальних колективів із західноукраїнських областей та 8 – з областей Центральної та Південно-Східної України. Упродовж 10 місяців представники цих команд тричі зберуться в Ужгороді під егідою “Бліцу”. Мета – обмін досвідом під час танцювальних майстер-класів, проведення Міжнародного чемпіонату з хіп-хоп танцю та організація “круглого столу” для започаткування і подальшого розвитку співробітництва між танцювальними хіп-хоп командами з різних областей України.

Найцікавіше те, що у рамках проекту до Ужгорода приїдуть два американські хіп-хоп хореографи, які поділяться з українськими танцівниками найцікавішими та найактуальнішими новинками у світі хіп-хоп хореографії.

Окрім того, передбачено бонуси для тих, хто тільки планує стати на стежку хіп-хоп танцю: кожен колектив-учасник проекту проведе безкоштовний майстер-клас з хіп-хоп танцю в рідному місті.

Інформацію про усі події проекту «Ghetto Groove», включно з фото і відео з майстер-класів і чемпіонату, буде анонсовано та розміщено на офіційних сторінках проекту в Інтернеті.

www.ghettogroove.dance
fb.com/ghettogrooveua
instagram.com/ghettogrooveua

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат