250 торгових точок Закарпаття здійснюють інкасацію через ПриватБанк

19.07.2018 14:33 СОЦІО

Для торговельно-сервісних підприємств з великою щоденною або хоча б регулярною готівковою виручкою, ПриватБанк пропонує інкасацію готівки з автоматичним зарахуванням на рахунок.

Клієнт ПриватБанку може самостійно замовити послугу інкасації через “Приват 24 для бізнесу” чи безпосередньо у працівника. Таким чином власник підприємства може бути спокійним про цілісність коштів під час транспортування до банку, заощаджуючи свій час та час своїх співробітників.

Крім зручності та надійності перевезення коштів, однією з переваг інкасації ПриватБанку є миттєве зарахування їх на рахунок підприємства. Грошима можна скористатися через 10 хв. після їх передачі інкасаторам. Замовивши інкасацію у ПриватБанку можна не переживати, що у вихідні готівка залишиться у касі. ПриватБанк здійснює інкасацію у святкові, вихідні дні та цілодобово.

Кожен підприємець може обрати для себе зручний спосіб передачі торговельної виручки до ПриватБанку, це і відділення банку, термінали самообслуговування, а також цілодобова інкасація.

Довідка. У Закарпатській області діє понад 168 банкоматів, 175 терміналів самообслуговування, 63 відділення, 22 з яких працюють в суботу для своїх клієнтів.
ПриватБанк - найбільший український державний банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку privatbank.ua.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат