Розпочато ремонт дороги обласного значення «Берегово – Бадалово – Вари – Боржава»

13.07.2018 14:59 СОЦІО

 

Після зустрічі представників автодорожньої компанії ТОВ «ПБС» із Геннадієм Москалем розпочато ремонт дороги обласного значення «Берегово – Бадалово – Вари – Боржава» на Берегівщині. Підрядник уже завіз техніку в с.Мочола і почав підготовчі роботи.

Нагадаємо, що тендер на капітальний ремонт цієї дороги через систему ProZorro відбувся ще 6 квітня цього року. Із переможцем було підписано договір та виділене фінансування, узгоджене зі Службою автомобільних доріг та Бюджетним комітетом Верховної Ради України. Згідно з графіком виконання робіт, ремонт мав розпочатися ще 15 червня, однак ТОВ «ПБС» жодних робіт не розпочинало. Оскільки механізму примусити переможця виконувати роботи, по яких він виграв тендери, немає, голова ОДА запропонував мешканцям довколишніх сіл натиснути на підрядників громадськістю, а потім зустрівся з ними особисто. І це дало результат – ремонт дороги нарешті розпочато, - пише прес-служба Закарпатської ОДА.

***

ТОВ «ПБС» на своїй сторінці розповіла подробиці ремонту дороги Берегово – Бадалово – Вари – Боржава.

13 липня стартували роботи на дорозі обласного значення Берегово – Бадалово – Вари – Боржава. Працівники «ПБС» ремонтують дорогу у селі Мочола Берегівського району. Зараз проводяться підготовчі роботи.

«Дорогу тут не ремонтували десятки років. За цей час не лише зруйнувалось дорожнє покриття, а й на узбіччях назбиралося багато каміння та сміття. Ми чистимо узбіччя, проводимо вирубку чагарників. Після цього приступимо до ремонту основного проїзду», - говорить майстер ТОВ «ПБС» Ігор Письменний.

Перед початком ремонту буковелівська дорожня компанія «ПБС», спільно з фахівцями профільних дорожніх інститутів, провела власні дослідження цього об’єкту. Виявилось, що технологія, подана замовником, недостатньо ефективна. Тому фірма-переможець запропонувала підсилити основу дорожнього одягу. Ця найоптимальніша технологія ремонту дозволить у кілька разів збільшити термін експлуатації покриття.

«Дорогу відремонтуємо у найкоротші терміни. Але, згідно виділеного фінансування, поки що у планах якісно зробити лише два кілометри. Якщо будуть додаткові кошти – роботи продовжаться. До слова, авансу ми досі не отримали. Але навіть попри це усе зробимо якісно» - каже директор ТОВ «ПБС» Олексій Пастернак.

Паралельно буковелівська фірма «ПБС» ремонтуватиме дорогу Чорна Тиса – Яблуниця.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат