За три місяці лісівники області сплатили 85 млн. гривень податків

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 14.05.2018 00:27 СОЦІО

За 3 місяці поточного року підприємствами Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства сплачено до бюджетів усіх рівнів - 85,6 мільйона гривень податків, зборів та обов'язкових платежів, що на 24,4 мільйона гривень (39,7 %) більше, ніж за відповідний період 2017 року.

З них до державного бюджету сплачено 57,9 мільйона гривень, до місцевого - 27,6 мільйона гривень.

Найбільшу питому вагу в сумі сплачених податків та зборів становить податок на додану вартість - 40%, рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів - 26,4 % та податок на доходи фізичних осіб - 18,7 %.

Як зазначає головний бухгалтер Закарпатського ОУЛМГ Тетяна Гетманенко, найбільша сума податків та зборів до бюджетів усіх рівнів сплачена підприємствами: ДП «Рахівське ЛДГ» - 10,4 мільйона гривень, ДП «Брустурянське ЛМГ» - 9,4 мільйона гривень, ДП «Мокрянське ЛМГ» - 7,2 мільйона гривень, ДП «Ясінянське ЛМГ» - 7,0 мільйонів гривень.

Крім податків підприємствами управління за звітний період сплачено єдиного соціального внеску - 18,2 мільйона гривень, що на 5,9 мільйона гривень або 47,8 % більше, ніж за відповідний період минулого року.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

ТЕГИ : лісництва закарпаття доходи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат