Виходить, влада брехала закарпатцям і ніякого реверсу газу із Словаччини немає?

admin 04.04.2017 08:59 СОЦІО

Як відомо, Національною комісією державного регулювання енергетики та комунальних послуг днями в Україні, змінено методику розрахунків за транспортування та споживання газу.

Відповідно до цієї методики кожен Облгаз буде платити за транспортування газу споживачам по різній ціні. Саму велику ціна за цю послугу в Україні,будуть платити жителі Закарпаття щомісячно незалежно користуєтесь ви газом або ні жителі області будуть платити до 335.7 гривень за стояк, що у декілька разів більше, як у деяких областях.

З огляду на встановлені тарифи виходить, що влада брехала закарпатцям ніякого реверсу газу з Словаччини нема, а розрахунки за транспортування бралися з кордону з Росією. В той же час за офіційною статистикою заробітна плата в області найнижча на Україні.

Цікавим фактом є те, що Закарпаття за те, що через його територію проходять газові,електричні та продуктопроводи ні копійки до бюджету області не має.

Дане рішення НКРЕ обурило жителів області справа в тому, що багато сіл за свої власні кошти проводило газифікацію та передало Облгазу в безоплатне користування у даному випадку за це прийдеться ще й платити.

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат