Прикордонники кажуть, що черг на кордоні з Польщею та Словаччиною вже немає

admin 25.12.2017 12:02 СОЦІО

Держприкордонслужба заявляє, що на цей час черг на пунктах пропуску на кордоні з Польщею та Словаччиною вже немає. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.


Як повідомлялося раніше, напередодні католицького Різдва у пунктах пропуску на в’їзд в Україну почали утворюватися кілометрові автомобільні черги, особливо на кордоні з Польщею та Словаччиною.
Це було пов’язано з тим, що значна кількість громадян України, хто працював за кордоном або перебував за межами країни з метою навчання, поверталися на свята додому. Також ситуація ускладнювалася і важкими погодними умовами.
"Наразі Державною прикордонною службою України у взаємодії з правоохоронними органами суміжних держав вжито всі можливі заходи для забезпечення комфортного, безпечного та максимально швидкого перетину державного кордону громадянами.
Таким чином, на цей час усі пункти пропуску на кордоні з Польщею та Словаччиною працюють в штатному режимі, накопичення транспортних засобів не спостерігається", - заявили у відомстві.
Прикордонники закликали громадян, які перетинають державний кордон, у разі ускладнення ситуації в пунктах пропуску бути організованими під час перебування у чергах, не створювати передумов для порушення законодавства та не намагатись об’їжджати інших учасників руху.

eurointegration.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат