Як дитяче свято перетворити в новосілля?

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 01.10.2017 17:46 ДОЗВІЛЛЯ

 

Це показали лісівники Закарпаття.

Настала осінь і не за порогом зима з суворими морозами. Тому лісівники вирішили долучитися до акції добра й разом з ГО "Щасливі діти" запропонували ужгородській малечі безкоштовно зробити зручні апартаменти та столові для птахів аби повісити на подвір'ї. І тим самим навчити дітей любити природу і опікуватися близькими.

Розпочалося дійство добрих справ у Боздоському парку, який у суботу, 30 вересня, перетворився на суцільну територію дитинства з десятками локацій для активного відпочинку дітей та їхніх батьків, велозаїздами та перегонами, пізнавальними атракціями на свіжому повітрі. Так Ужгород продовжив святкування Дня міста. Долучилися зі своєю локацією до святкування й працівники лісового господарства разом, які разом з учнями Кам'яницького шкільного лісництва ДП «Ужгородське ЛГ» вирішили навчити маленьких ужгородців робити шпаківні та годівнички власноруч, адже люті морози не за горами. Заготовки ж зробили колеги-лісівники з Міжгірського лісгоспу.

«Кожному хочеться, щоб його дитина росла здоровою, розумною, щасливою, вихованим і доброю людиною.
Для цього необхідно в ньому виховувати почуття любові і турботи до дорослих людей, одноліткам, а також до тварин, птахів і рослин. Побачили в новинах, що на День працівників лісового господарства діти робили шпаківні та годівнички, і надзвичайно зрадили, що на День Ужгорода буде така ж акція. Прийшли разом із донечками й зробили будиночок і годівничку для птахів і, скоро у нас буде «новосілля у синичок, адже будинок повинен бути у кожного. Дякуємо лісівникам і дівчатам з ГО «Щасливі діти, - каже ужгородка Вікторія.

Кароліна Кичка та Валерія Шип, учні шкільного лісництва: «Птахи в наших дворах і садах - завжди бажані гості і їм треба так само пережити зиму в теплі та мати їжу, як і людям. Тому ми завжди робимо теплі квартирки. А сьогодні у нас свято, адже крім своєї благородної праці ми отримали масу позитивних емоцій і весело провели час, показали діткам, як робити будиночки та навчили дбайливо ставитися до природи і її мешканців. Тепер дитина, допомагаючи знайти птахам свій будинок, буде знати, що зробила корисну справу, стала важливим не тільки для мами з татом, але і для когось ще, навчилася бути потрібною для суспільства. Думаємо цей день для багатьох батьків і ужгородців назавжди залишиться в їх пам'яті і буде йти з ними по життю».

Долучайтеся до нашої акції, яку запровадили лісівники по всьому Закарпаттю - робіть квартирки і пташині столові й, повірте, пташенята взимку будуть вам дуже вдячні за турботу про них. Зробимо наш світ добрішим!

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат