7 родзинок цьогорічного фестивалю "Варишське пиво-2017"

admin 16.08.2017 06:39 ДОЗВІЛЛЯ

 

Ми зібрали ексклюзивні подробиці про подію, яка пройде вже другий рік в Мукачеві з 14 до 17 вересня.


Як розповіли редакції організатори, цьогоріч фестиваль Варишське пиво націлений на те, аби відвідувачі   не просто пили пиво та їли закуску, а й культурно відпочивали.

Отже, родзинка №1: Крафтове пиво.


Традиційна фішка пивного фестивалю «Варишське пиво» полягає в тому, о участь у ньому, в першу чергу, беруть закарпатські пивовари. Таким чином підтримується місцеве пивоваріння.   За словами   організаторів фестивалю цього року крафтовиків буде набагато більше, і всі вони вже ретельно готуються до Варишського пива. Загалом буде 8 будиночків з крафтовим пивом закарпатського виробництва.

Родзинка №2: Місцева кухня та закуски до пива.

Звісно, разом з пивом на фестивалі можна буде скуштувати місцеву кухню. Тут ви знайдете практично все, що добре підходить до хмільного напою, але саме закарпатську кухню: картопля, ковбаски, гурки та багато іншого. До речі, пропонуємо подивитися ТОП-5 унікальних страв на фестивалі "Варишське пиво", яке було минулого року.

Родзинка №3: Різнопланова музика.

Ще одна фішка, яку вперше запровадять на фестивалі — щоденний музичний хедлайнер. За словами організаторів, цей фестиваль позиціонує себе як культурна подія, а не просто пивний фестиваль, тому зі сцени звучатиме різнопланова музика. Серед хедлайнерів будуть гурт Rock-H, який розпочинатиме фестиваль, а вже на наступний день музика змінить напрямок, і на сцені виступить Віллі Пап-молодший з його джазовим колективом. Не забудуть, звісно і за закарпатську музику.

Родзинка №4: Тематичне оформлення парку.

Цьогоріч парк буде оформлений   під справжній фестиваль пива, як це роблять закордоном. Всюди майорітимуть прапорці,   різнокольорова ілюмінація, а також спеціальна зона для відпочинку біля сцени, де можна буде посидіти, відпочити попиваючи пиво та смакувати закускою.

Родзинка №5: Відео в 4К.

Цьогорічний фестиваль буде знято на відео у високій якості 4К, аби популяризувати місцевий край у мережі.

Родзинка №6: Гімн Варишського пива.

Так, тепер у пивного фестивалю в Мукачеві є власний гімн. Створений він   гуртом Rock-H   у співпраці з оргкомітетом фестивалю "Варишське пиво". Саме його сьогодні презентували на конференції в Мукачеві.

Родзинка №7: фірмові бокали та інші брендовані сувеніри

Вже зараз кожен бажаючий може замовити собі фірмовий бокал з логотипом «Варишське пиво», і саме з нього дегустувати пиво на фестивалі. Доступні на вибір 6 типів бокалів, і переглянути і замовити їх можна за посиланням.

Звісно, це ще не всі фішки пивного фестивалю, які підготували організатори, все інше будуть відкривати поступово. Але, вони вже обіцяють, що цьогорічний фестиваль пива буде надзвичайний.

Мukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат