Закарпатські лісівники на суботнику (ФОТО)

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 11.04.2017 13:55 СОЦІО

 

У рамках Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» працівники апарату Брустурянського лісомисливгоспу провели благоустрій території навколо контори лісгоспу.

Взявши в руки граблі та лопати, вони посадили нові дерева, зокрема форзицію повислу, яка росте в Албанії, Кореї, Японії та Китаї й квітне красивими жовтими квітами, платан західний, що поширений у Північній Америці й сакуру, яка вже вкорінилася на Закарпатті й стала майже символом краю. Окрім того, лісівники посадили посіяли траву, поприбирали довкола й очистили парк навколо від другорядних дерев заради спільного майбутнього.

За давньою традицією під час благоустрою наводили порядок у власному домі та подвір'ї, вірили, що подібна праця допоможе тримати у чистоті не лише подвір'я, а й думки. У цей день були прибрані прибудинкові території, побілені дерева та бордюри, скопані клумби та підпушена земля на газонах та біля дерев, пофарбовані огорожі та лавки.

У лісівників так само - яка будівля лісгоспу, такий і ґазда. Відтак адмінбудівля лісомисливгоспу дбайливо доглядається спеціалістами відділу лісового та мисливського господарства. Нагадаємо, що нині в області триває Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках», в рамках її проведення відбувається посадка лісу за участі усіх небайдужих громадян, а також впорядкування територій навколо закладів соціальної та культурної сфери.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

ТЕГИ : ліс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат