До Ужгорода з концертом їдуть письменники та видавці Капранові (ВІДЕОАНОНС)

admin 10.04.2014 19:44 ДОЗВІЛЛЯ

17 квітня 2014 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір у стилі кобза-реп від братів Капранових.

Українські письменники та видавці Брати Капранови презентують свою музичну програму "Дзен.UA".

З цією музичною програмою вони вже відвідали 25 українських міст. Зробили це в рамках осіннього всеукраїнського туру, який і охопив 25 міст, але був перерваний революцією. Дзен.ua – це трохи спів, трохи речитатив, усе під кобзу і дудку на вірші Сергія Татчина. Брати Капранови обіцяють кобзу-блюз, кобзу-реґґі, кобзу-рок, кобзу-вальс та кобзу-боса-нову.

«Ми багато років займалися музикою, але нікому не показували. Трохи джаз вивчали, співали народні пісні. На сцену ніколи не виходили не тому, що боялися, а просто не було з чим. Нарешті дочекалися. Кілька років тому познайомилися із віршами Сергія Татчина. Почитали, відчули резонанс і вирішили зробити цей проект. Вірші Татчина — самі по собі вже є музикою. І нам залишилося тільки додати до них кілька нот, — розповів Дмитро КАПРАНОВ. — Назвали цей стиль кобза-реп, бо реп — це старовинна назва українського речитативу. Кобзарі не співали пісень, їх спів більше подібний до речитативу» © брати Капранови.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат