Ужгородців запрошують на поетичну театралізовану феєрію (ВІДЕО)

Rionews 21.03.2014 20:06 ДОЗВІЛЛЯ

У рамках цьогорічного фестивалю "Березневі коти" відбудеться поетична театралізована феєрія "О пів на Тебе..". Автор віршів, які зачитають під час мистецького заходу - ужгородка Ольга Мацо. Вона розповідає, що поезія для неї найбільша магія.


"От пишеш собі вірш, нікому його не присвячуєш, а через деякий час зустрічаєш людину і розумієш, що вона прийшла до тебе з твого вірша...   Поезія насправді жива, ліричні герої являються нам, наче янголи і   набувають поетичної плоті, аби показати те, що написано між рядками. Між віршами. Між світами… Цього вечора настане чарівна мить, коли відкриються поетичні небеса…, - зазначає дівчина.   Вона вперше бере участь у фесті "Березневі коти". При цьому зазначає "Бути учасницею «Березневих котів» для мене еротично…   І навіть якось символічно, адже я була постійним відвідувачем цього фестивалю із часу його створення і от зараз дозріла до того, щоб стати його учасником і відкрити глядачам таємниці своїх ліричних героїв".

Не пропустіть поетичну театралізовану феєрію "О пів на Тебе", яка відбудеться у рамках цьогорічного еротартфесту "Березневі коти" 28 березня.
Місце проведення - Закарпатський обласний академічний театр ляльок "Бавка".
Початок о 20.00.

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат