Ужгородці знайдуть "Час на каву"

admin 12.08.2014 11:26 ДОЗВІЛЛЯ

Сьогодні, 12 серпня, в ужгородській арт-кав’ярні "Voto" відкривається виставка Іванки Войтович під назвою "Час на каву"

"Попри складні і хвилюючі часи в державі, завжди знаходиться час який хоч на мить дає можливість відволіктися, зануритися у світ приємних думок, який супроводжується ароматом і смаком кави.
Картини створені і придумані, саме в такі моменти"

----------
Біографія
1976 Народилася в Ужгороді. Колоритне місто та середовище відомих батьків-художників мали вплив на формування естетичних поглядів та бажання стати Художником.

1991-2000 Навчання в Ужгородському коледжі мистецтв ім. А. Ерделі та Львівській Академії мистецтв.  
з 1998 року розпочала активну виставкову діяльність як в Україні так і за її межами,Оганізатор і куратор багатьох мистецьких проектів, таких як
Іванка з Олександром Войтовичем створили своє «Art Atelier Voytovych» і крім картин   займаємаються мистецькими декорами для інтерєрів, і цього разу в   кав'ярні запрезентують дещо із цих виробів.

Твори Іванки абсолютно впізнавані і відрізняються екстравагантністю та індивідуальною манерою. Натюрморт як основний жанр творчості захоплює своєю метафізичністю, що межує з прихованим еротизмом та спробою проникнути через предмет у людську підсвідомість. Позитивізм, що присутній у творчості Іванки, надає її творам особливої інтер’єрності та елегантності.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат