Новий рецепт від Rionews: Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні (ФОТО, ВІДЕО)

Rionews, фото Я. Немеша 02.07.2014 11:02 ДОЗВІЛЛЯ

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків. Страву доповнює кабачковий мільфей.

“ Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні ” — нова сезонна страва гостинного двору “Чарда”, яку тут готують за авторським рецептом, опираючись на традиції європейської кухні. Залежно від фруктів та овочів, які дозрівають у той чи інший період, змінюється й меню в цьому закладі. Сьогодні на часі вишневий і кабачковий напрямки, а хіт продажів — телятина. Вона дієтична, ніжна і підходить тільки для обраних страв, пояснює су-шеф Павло Вакула, який працює в “Чарді” понад два роки.

Для приготування страви   потрібні свіжі вишні без кісточок, масло вершкове, корейка теляча на кісточці добре зачищена, вишневий соус, оливкова олія, коньяк для фламбування, соєвий соус та вишнева наливка.

Етапи приготування можете побачити за цим лінком у нашій рубриці "Готуємо з Rionews".

Більше рецептів за цим лінком.

Rionews, фото Я. Немеша

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат