В Ужгороді на літвечорі покажуть інтимне мистецтво та майстер-клас з вальсу і танго (ВІДЕО)

admin 30.05.2014 09:41 ДОЗВІЛЛЯ

У суботу, 31 травня, о 19.00 за адресою: вул. Руська, 5 (навпроти Будинку профспілок) відбудеться літературний вечір з поезією, живою музикою, майстер-класом з вальсу та танго, а також гостям продемонструють надзвичайно інтимну техніку спілкування тілом.


"Творчість – це медитація. Лише в особливому стані розуму та душі можливо створити щось особливе, щось справжнє. Аби зрозуміти ідею творця, потрібно налаштуватися на спільний рівень енергії, який об’єднає думки та почуття різних людей в єдине ціле", — пишуть організатори.

Ми спробуємо досягти унікального результату — гармонії між світами поезії, танцю та музики і передати цю гармонію кожному учаснику вечора. А ще зможемо оцінити результат нашої спільної праці — проаналізувати зміни в аурі кожної людини до і після заходу.

Медитувати у поезії будуть поети із Ужгорода: Віталіна Коваль, Марічка Черничко, Ольга Йонаш та Юліанна Хоменко. Чоловіче начало буде представлене поетом зі Львова — Борисом Сулимом. Аби досягти максимального ефекту від творчості, ми торкнемося до кожної душі чудовою музикою. Для цього виступлять Мар’яна Форте, Марічка Черничко та Юліанна Хоменко. А в кінці вечора буде час задіяти і тіло — Денис Деменко проведе майстер клас із танго та вальсу. А ще ми відкриємо для себе мистецтво контактної імпровізації — надзвичайно інтимної техніки спілкування тілом.

Аби орендувати зал, нам потрібна Ваша допомога: 10 гривень при вході. Але якщо ви чоловік і одягнете метелик, або ви жінка і прикрасите свою зачіску живими квітами, до вечору можете приєднатися безкоштовно!
Чекаємо на Вас у суботу 31 травня о 19:00.
М.Ужгород, вул.Руська, 5 (навпроти Будинку профспілок)
Ми будемо щасливі бачити кожного із Вас!

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : творчістьпоезіямедитаціяконтактна імпровізаціятанговальсМарічка Черничко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат