В Ужгороді вино лилося на півкілометра

admin 30.04.2014 12:09 ДОЗВІЛЛЯ

Майже на 500 метрів уздовж набережної Незалежності простягнувся із 25 до 27 квітня ярмарок вина та меду «Сонячний напій» – наймасовіший за всю історію його проведення.

Ужгородцям та гостям міста запропонували свою продукцію 40 виноробів та 22 продавці меду й продуктів бджільництва. Працювали 23 павільйони громадського харчування,75 сувенірних лавок і дитячі атракціони. Танцями й співами публіку розважали колективи Ужгородського міського центру дозвілля-будинку культури, вихованці творчого центру «Зефірчик», зразковий вокальний ансамбль «Перлинка», окремі виконавці.

«Ярмарок вина та меду «Сонячний напій» уже традиційно є одним із наймасштабніших в Ужгороді, – розповіла Наталія Грузіна, начальник відділу торгівлі та захисту прав споживачів Ужгородської міської ради. – Цього року весняне свято охопило майже півкілометра набережної Незалежності. У заході взяли участь підприємці не тільки з обласного центру, а й Івано-Франківська, Львова та Чернівців. Попит на місцеву продукцію та відвідуваність якісно зросли, і люди дуже задоволені ярмарком. Відтак наступного року плануємо залучити до проведення «Сонячного напою» ще більше підприємців».

admin


За матеріалами сайту Ужгородської міської ради

ТЕГИ : виномедСонячний напійфестиваль

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат