На Драгобраті з дня на день стартує лижний сезон

admin 10.12.2012 14:48 ДОЗВІЛЛЯ

З огляду на понад 1700 м над рівнем моря, а саме такої висоти міжгірна долина Драгобрат, любителі лижних видів спорту можуть розраховувати на сніг тут навіть у травні. Але в останні роки нема жодних гарантій щодо грудня.

За словами власника однієї з найстаріших турбаз Драгобрата пана Павла, в останні роки справжня зима на курорті – дуже пізня. Минулого року снігу дочекалися либонь не під самий новий рік, хоча раніше, бувало, лижники гасали вже з листопада.
До минулої суботи на Драгобраті рівень снігу не перевищував 10 см, однак у ніч на неділю долину щедро засипало снігом.
На окремих турбазах уже поступово заселяються туристи. Зі свого боку власники – готують усі зручності та власне траси, спершу обладнання – підйомники, крісла, спорядження, тощо. Перші тестові запуски підйомників плануються вже з понеділка.
Щодо вартості відпочинку на курорті у розрахунку на одну людину, то ціни дуже різняться – залежно від турбази, а точніше рівня комфорту, яку на них пропонують. Але ключове у тому, що діапазон настільки великий, відтак кожен зможе знайти для себе оптимальний варіант. Головне – завчасно бронювати все, адже скажімо на Новий рік номери замовляли вже влітку.

Подробиці відпочинку на найвищому гірськолижному курорті України читайте незабаром у одного з першопрохідців туристичного бізнесу на Драгобраті.


Джерело:   Мукачево.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат