У Швеції коти літали на парашутах (ВІДЕО)

21.11.2012 18:45 ДОЗВІЛЛЯ

Шведська страхова компанія, найстаріша в світі, знявши в своїй рекламі котів-парашутистів: у ролику кілька домашніх тварин в повній екіпіровці спускаються з неба на землю, виробляючи в повітрі різноманітні трюки, отримала міжнародну популярність.

Захисників тварин, безумовно, довелося заспокоювати, але в цілому інтернет-користувачам сподобалося відео - воно зібрало півмільйона переглядів на YouTube.

Після невеликої заставки в 40-секундному ролику глядачеві показують близько десятка котів, які з незворушними мордами, спокійними очима летять з небес на землю під пісню I Believe I Can Fly. У повітрі кішки показують фігури і, наче справжні скайдайвери, тягнуться один до одного своїми волохатими лапами. Компанія Folksam таким роликом збиралася прорекламувати страхування домашніх тварин і, опублікувавши ролик на сайті, запевнила, що тварини під час зйомки не постраждали.

Незважаючи на завбачливу заяву компанії, що кішки не постраждали, захисники тварин таки почали обурюватися. Тоді довелося відкрити технологію створення ролика, розповівши, що для нього використовувався "зелений екран", і кішки насправді нікуди не літали, зазначає The Daily Mail. На YouTube в коментарях до ролика триває дискусія про те, що стрибок котів абсолютно нереальний, але любителі домашніх тварин відмовляються вірити, що ніхто з пухнастих звірів не постраждав.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат