ПОРАДА ДНЯ

admin 16.11.2012 13:02 ДОЗВІЛЛЯ

Пропонуємо 5 простих порад,   виконуючи які, ви можете принести в своє життя більше радості. Мало їх прочитати, потрібно їх внести у своє життя.


Вчіться сміятися. Сміх - ліки від усіх хвороб. Посмішка допомагає налагодити контакт і згладити ситуацію. І те й інше підтримують радість життя. Смійтеся проблемі в очі, це дасть шанси легше подолати проблему.

Вчіться сміятися над собою. Смійтеся коли програєте або виграєте. Тільки не виставляйте інших на посміховисько. Діліться жартами піднімають настрій. Дивіться комедії, змушують сміятися. Шукайте приводи для радості і створюйте їх.

Перестаньте сприймати себе надто серйозно. Чому Ви завжди такі серйозні? Перестаньте сьогодні ж!   Багато людей живуть наче в оковах серйозності, що веде до постійного стресу. Скиньте кайдани і будьте вільні. Серйозний вигляд не означає вашої ваги. Можна мати серйозний вигляд, а можна добиватися значущих результатів.

Оточіть себе переможцями.   Якщо Ви хочете бути переможцем, значить, Вам треба оточити себе командою переможців. Будьте переможцем у своїй сфері, і нехай інші будуть переможцями. Тільки команда переможців може з акумулювати успіх, говорити словами успіху, слідувати шляхом, що призводить до успіху. Часом переможці можуть потерпіти невдачу, але не зупиняються ніколи. Вони знову піднімаються і продовжують свій шлях.

Наповніть свій світ книгами про успіх, дивіться відео про успіх, слухайте виступи успішних людей, але найбільше об'єднуйтеся з успішними людьми в команду.

Зробіть подяку своїй щоденній звичкою. Подяка життєво необхідна, якщо Ви хочете отримувати від життя задоволення. Ніколи не сприймайте нічого як даність. Завжди дякуйте словами і робіть що-небудь у відповідь з вдячністю.

Випробовуйте подяку за те, що дихаєте, мрієте, за те, що маєте. Обіймайте сім'ю, друзів, дякуйте клієнтів. Посилайте листівки, позитивні повідомлення, залишайте коментарі, створюють гарний настрій. Будьте вдячні за все, що Вам дано або відбувається з Вами.

Висловлюйте свою пристрасть та ентузіазм на 111 %. Всі ми відчуваємо пристрасть до чого-небудь. Проблема полягає в тому, що більшість з нас так сфокусовані на зароблянні, що відкидають те, що їм справді цікаво. Справжня ж радість життя полягає в тому, щоб знайти, щось що викликає у Вас пристрасне захоплення і приділяти цьому 111 % свого ентузіазму.

Не відволікайтеся на дрібні розчарування і невдачі, слідуйте за своєю метою і насолоджуйтеся життям кожен день.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат