Новини » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

Москаль: «У нас проблеми не з угорською вакциною, яка давно розмитнена й майже вся використана, а з

Озвучена виконувачкою обов’язків міністра охорони здоров’я Уляною Супрун інформація, що на Закарпатті є проблеми з угорськими вакцинами від кору, які «…належним чином не розмитнили і вони ніби контрабанда, а тепер лікарі не хочуть їх використовувати», не відповідає дійсності.

Кількість нових випадків захворювання на кір минулого тижня зменшилась вперше за період спалаху кору

За даними Центру громадського здоров’я МОЗ України, за минулий тиждень (станом на 8 лютого 2018 року) на кір захворіли 798 людей – 287 дорослих і 511 дітей. Це на 14% менше, ніж попереднього тижня. Вперше за період цього спалаху кору з 2017 року, кількість нових випадків захворювання на кір зменшилась.

50-річний мешканець села Вари облив окропом співмешканку. Жінка загинула від опіків

Співробітники Берегівського відділу поліції спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Закарпатській області розкрили злочин проти життя людини в селі Вари.

Ужгород закриває школи на карантин

Із 19 лютого терміном на один тиждень призупиняється навчання в ужгородських школах – таке рішення прийняли сьогодні на засіданні протиепідемічної комісії в Ужгородській міській раді.

Угорці передали Закарпаттю медичне обладнання для 57 сімейних амбулаторій та фельдшерсько-акушерськи

У четвер (15.02.) представники угорського уряду передали Закарпатській обласній організації «Червоного Хреста» як гуманітарну допомогу обладнання для 57 сімейних амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів області.

На Закарпатті від кору померла 5-річна дитина

У Закарпатській області зафіксовано перший летальний випадок від кору. У понеділок (5.02.) увечері в обласній дитячій лікарні в Мукачеві померла 5-річна дівчинка з Тячівського району.

Москаль: «Захворювання на кір в області пішло на спад, а обіцяні МОЗ вакцини так і не надійшли»

Більше того – замість обіцяних 10 тисяч доз Закарпаттю виділять усього 2 тисячі.

В Ужгороді зростає кількість захворілих на ГРВІ

В Ужгороді у школах та дитсадках щоденно моніторять ситуацію із захворюваністю на ГРВІ.

На Тячівщині відкрили лікарню, яку будували 37 років

Один із найстаріших довгобудів Закарпаття – Углянську дільничну лікарню – урочисто здали в експлуатацію, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

На Берегівщині вводять карантин через грип і ГРВІ

Із наступного понеділка (29 січня) по 9 лютого в Берегівському районі вводяться карантинні обмеження для попередження поширення захворюваності грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Угорщина надасть Закарпатській області 8 тис. вакцин від кору

Угорщина надасть Закарпатській області 8 тис. вакцин від кору, повідомила прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації з посиланням на її голову Геннадія Москаля.

Москаль: «Угорщина надасть Закарпаттю вісім тисяч вакцин від кору як гуманітарну допомогу»

На гострий дефіцит вакцини від кору, паротиту й краснухи, який відчуває Закарпаття, відгукнулася Угорщина. Після відповідного звернення Закарпатської ОДА до Генерального консульства Угорщини в Ужгороді уряд цієї країни прийняв рішення виділити області вісім тисяч вакцин як гуманітарну допомогу. При цьому Угорщина не є виробником вакцини, а закуповує її в інших країнах.

Найближчими днями Закарпаття отримає 10 тисяч вакцин від кору

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) прийняло рішення про перерозподіл вакцини від кору, краснухи і паротиту, виділеної по всіх регіонах України.

Кір атакує Закарпаття

Навіть у США застерегли туристів через спалах кору в Україні.

Що робити, коли небезпека захворіти на кір та дифтерію зростає щодня (ВІДЕО)

Нині ситуація із епідемією кору в Україні в цілому та зокрема у Закарпатті така, що захворіти можуть не лише діти але й дорослі. Втім, переважна більшість навіть не розуміє, чим це загрожує вже навіть не здоров'ю, а самому життю

Москаль: «На Закарпатті гостра нестача вакцини від кору, забезпечено менше третини щеплень від потре

Протягом 2017 року вакцина для профілактики кору, паротиту та краснухи надходила на Закарпаття трьома траншами – у січні, червні та вересні.

Легоцького доправили до психушки. Бо не туди сходив

Угорський суд відправив на психіатричну експертизу екс-міліціонера, який воював проти ЗСУ в АТО

Перша в області школа здоров’я запрацювала на Міжгірщині у Колочаві

На Міжгірщині, в селі Колочава, на базі сімейної амбулаторії запрацювала перша в Закарпатській області "Школа здоров'я".

В Ужгородській міській поліклініці можна обстежитися на сучасному німецькому обладнанні

Нещодавно в Ужгородській міській поліклініці почали використовувати для обстеження пацієнтів два нові апарати німецької фірми «Karl storz» – фіброгастроскоп і фіброколоноскоп. За допомогою першого можна оглянути стравохід, шлунок і дванадцятипалу кишку, другим – товстий кишечник.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат