Суд виніс вирок вбивцям працівника АЗС у Мукачеві

30.01.2020 13:57 ЗДОРОВ'Я

Прокурором Мукачівської місцевої прокуратури доведено вину двох мукачівців, які у лютому 2019 року, скоїли розбійний напад на АЗС у м. Мукачево, під час якого, вбито працівника станції.

У судовому засіданні доведено, що підозрювані, близько 19 год вечора, проникли на територію паливного складу, де на той момент знаходився 21-річний потерпілий - оператор вказаної АЗС.

Один з нападників - 31-річний мукачівець - під час нападу залишився на вулиці, а двоє інших - нанесли серію ударів працівнику станції. Від отриманих тілесних ушкоджень, юнак помер на місці злочину. Обшукавши АЗС, зловмисники знайшли та забрали з собою 3430 грн., після чого втекли звідти на припаркованому неподалік автомобілі, де їх очікував четвертий спільник.

На підставі наданих доказів, Мукачівським міськрайонним судом визнано винним 22-річного обвинуваченого, який за матеріалами слідства безпосередньо наносив удари, в умисному вбивстві вчиненому з корисливих мотивів та розбої (п.6 ч.2 ст.115 КК України та ч.4 ст.187 КК. Його засуджено до довічного позбавлення волі.

Іншого мукачівця, який на момент вбивства знаходився на вулиці, визнано винним в розбої (ч.3 ст.187 КК) та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Матеріали, щодо двох інших співучасників виділені в окреме кримінальне провадження. Їх особи встановлені. Вони оголошені в міжнародний розшук.

Дії водія автомобіля кваліфіковані за ч.3 ст.187 КК України, іншого зловмисника, який, як встановлено слідством, також безпосередньо наносив удари потерпілому, кваліфіковані за п.6 ч.2 ст.115 КК України та ч.4 ст.187 КК України.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат