Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3240, 20

Закарпатські службовці кинули область на 1,3 млн гривень

Йдеться про підприємства КП «Будкомплекторг» і ТОВ «Укрбудінвест».  

"Липові" податківці блукають Закарпаттям

Головне управління власної безпеки ДФС України попереджає про збільшення кількості випадків шахрайських дій, здійснених злочинцями під виглядом працівників органів ДФС.

Чи законно використані 30000000 гривень, виділені на ремонт доріг в Закарпатті?

У прокуратурі Закарпастької області відбулась міжвідомча нарада з порядком денним «Стан додержання законодавства наавтомобільному транспорті, в т.ч. в системі автодорожнього комплексу».

У Закарпатті вилучили контрабанду цигарок (ФОТО)

Минулими вихідними вирішив перевірити своє везіння один з наших співвітчизників, який слідував вантажним автомобілем до Угорщини через міжнародний пункт пропуску «Тиса».

Кандидат від Блоку Петра Порошенка: Українці, ваша ціна = 750 грн. у базарний день 26 жовтня

Кандидат від «Блоку Петра Порошенка» відкрито купує виборців за 750 грн (ФОТО). Тільки вдивіться у "патріотичні" риси "інтелігентної" пики цього відгодованого торгаша від політики і від Блоку імені Петра Порошенка. Таких достатньо і на Закарпатті — від відомого мукачівського клану.

Революція у Тересві: громадськість повстала проти криміналітету та бездіяльності міліції

Днями Тересву сколихнула резонансна новина про сутичку двох місцевих молодиків з мешканцями селища, яка, за свідченнями очевидців, переросла у стрілянину.

Російські солдати в Україні   (ІНФОГРАФІКА)

За словами лідера терористів Олександра Захарченка, далеко не вперше російські військові перетинають «дірявий» кордон України

Міліція затримала розбійну   банду, яка 6 разів нападала   на закарпатців зі зброєю

На рахунку зловмисників — щонайменше 6 розбійних нападів із застосуванням зброї   та 8 крадіжок, скоєних у Тячівському й Хустському районах. Серед бандитів виявилися і двоє колишніх десантників…Ця добре організована й законспірована банда діяла протягом двох років.

Закарпаття в огні: Хто стріляв на полонині Руна?

Перечинські правоохоронці перевірили факти, викладені на одному з Інтернет-сайтів, проте ознак вчинення адміністративного чи кримінального правопорушення, про що йшлося в статті, не виявлено.

На Закарпатті зник прикордонник

До міліції Великого Березного, звернулася жінка ст. прапорщика ЗУ України, яка повідомила, що її чоловік, ще 10.04.2014 року пішов з прикордонного відділу «Стужиця» у невідомому напрямку і до теперішнього часу його місце знаходження їй не відоме.

У Закарпатті вилучили 50 тисяч психотропів

До правоохоронних органів направлено сім повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину, передбаченого статтею 305 Кримінального кодексу України.

СБУшники затримали у Закарпатті угорця з "компліментом" (ФОТО)

«Комплімент» від угорця для прикордонників та СБУ’шників.

Голова Закарпатської ОДА “замовив” журналіста (ДОКУМЕНТ)

"Добре мати друзів, які можуть тебе попередити про небезпеку. Днями колишні працівники правоохоронних органів повідомили мене про те, що новопризначений Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль проявив надзвичайно великий інтерес до моєї персони, простіше кажучи вирішив мене “замовити”.

Що витворяв п’яний помічник нардепа Балоги біля Ужгорода! (ФОТО, ВІДЕО)

З метою недопущення спуску на гальмах безпрецедентного випадку затримання активістами та даішниками помічника народного депутата Віктора Балоги, екс-судді Ужгородського міськрайонного суду Олега Ціцака, представниками громадськості виданню “Трибуна” були надані відео та фотоматеріали події.

Затримано керівника відділу УДСНС в Закарпатській області, через хабар

Затримано керівника відділу УДСНС в Закарпатській області, через хабар Прокуратура оголосила про підозру у одержанні 21 тис. грн. неправомірної вигоди начальнику відділу УДСНС

П’ятеро закарпатців викрали мешканця Берегівщини

У ніч із суботи на неділю надійшов тривожний дзвінок до берегівської міліції.

Депутат: закарпатські прикордонники відкрили вогонь по волонтерам (ФОТО)

У Закарпатті, в неділю, 21 вересня прикордонники відкрили вогонь по румунам, які переносили через кордон кевларові шоломи для українських військових.

На закарпатця напали троє — у масках і зі зброєю

Близько опівночі міліціонерам повідомили, що троє озброєних чоловіків у масках побили жителя Хуста і вкради від нього гроші.

Молодший Копча нарешті отримав вирок

Ужгородський міськрайонний суд розглянув кримінальну справу стосовно Юрія Копчі з Великого Березного, котрий у грудні 2011р. підпалив легковика місцевому мешканцеві. Підпал було скоєно через кілька годин після жорстокого вбивства кримінальним авторитетом Володимиром Копчею (батьком Юрія Копчі) 30-річного Павла Опаленика.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат