Міжгірські поліцейські розслідують факт замаху на вбивство двох неповнолітніх

22.04.2020 11:57 КРИМІНАЛ

Слідчі Міжгірського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом ножових поранень двом неповнолітнім мешканцям села Лозянське.

21 квітня, о 20:40 правоохоронці отримали повідомлення про те, що виїхавши на виклик у селі Лозянське, медики виявили двох неповнолітніх із ножовими пораненнями.

На місці події поліцейські встановили, що 17-ти та 15-річний мешканці Лозянського постраждали, перебуваючи в будинку 34-річного односельця. Між господарем та його гостями виникла раптова сварка. Під час сутички господар помешкання наніс ножові поранення в грудну клітку та стегно 17-річному односельцю та стегно і руку наймолодшому гостю.

Наразі одного із потерпілих після надання йому медичної допомоги відпустили додому, а інший мешканець Лозянського перебуває у реанімаційному відділенні Міжгірської районної лікарні.

Затримано 34-річного чоловіка, його помістили до ізолятору тимчасового тримання. Наразі слідчі готують клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат