Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3300, 20

За міліціонера, який збив ужгородку на пішохідній Корзо, взялась прокуратура

Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Закарпатської області Іван Бітлян: «Сьогодні, 13 серпня, враховуючи результати перевірки за заявою ужгородки, прокуратурою Закарпатської області до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 125 КК України – умисне легке тілесне ушкодження».

Чого тільки не возять через українсько-румунський кордон

Учора на українсько-румунському кордоні було вилучено 38 телефонів марки "Nokia" та автомобіль "Форд" 2001 року випуску.

Перелік зброї, яку закарпатський Правий сектор віз у Закарпаття

Працівниками УБОЗ Львівщини сьогодні вночі затримано озброєне злочинне угруповання у кількості 6 осіб, мешканців Закарпатської області.

Поляк утратив Nissan та цигарок на понад 8 тисяч гривень

Поляк на кордоні втратив і авто, і сигарети.

У Закарпатті затримали вихідців із 4 країн Африки (ФОТО)

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною затримали чергових незаконних мігрантів.

Через Закапаття під виглядом косметики везли товар на суму понад 43 тисячі євро

Спробу протиправних дій, які мають ознаки порушення митних правил, виявили працівники Чопської митниці Міндоходів у зоні діяльності митного поста «Тиса».

Двох посадовців «Мукачівводоканалу» зловили на хабарі

Завершено досудове розслідування та прокуратурою міста Мукачево направлено до Мукачівського міськрайонного суду обвинувальний акт стосовно...

Словаки застрелили провідника нелегалів з Жорнави

Інцидент із застосуванням вогнепальної зброї стався на українсько-словацькому кордоні неподалік Великоберезнянського району. Камери спостереження, встановлені в прикордонному лісі словацькими поліцейськими, зафіксували пересування групи осіб — п’яти нелегалів (пізніше з’ясувалося, що це були громадяни В’єтнаму) та провідника, у котрого в руці був обріз мисливської рушниці.

У Мукачеві правоохоронці затримали батька, який зарізав свого сина

Під час сімейної сварки 52-річний чоловік смертельно поранив свого 27-річного сина. Обидва чоловіки зловживали спиртним і ніде не працювали.

У Ключарках знайшли чоловіка   з кулею в голові

3 cерпня близько 19.50 на автодорозі у с. Ключарки Мукачівського району в автомобілі «Хюндай» виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у голову. Вбитим виявився мешканець с. Ключарки, 1979 р. н., повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області. За фактом триває досудове розслідування. Правоохоронці звертаються до громадян, які можуть надати допомогу в розкритті злочину. Кому відома будь-яка інформація про вчинення цього кримінального правопорушення, звертатися за телефоном 099-146-15-46.

В Ужгороді відкрили два кримінали за несплату зарплатні

Загалом за минулий місяць в обласному центрі Закарпаття до суду подали "зарплатні" претензії на суму 133 тисячі.

Двох жінок із села Луги, що на Рахівщині зґвалтували румунські прикордонники

Дві жінки з гірського села Луги що на Рахівщині, збирають яфини виключно для заробітку. Тобто про інтим взагалі не йдеться.

Прокуратура захищає права підприємців, а податківців притягла до відповідальності

Дотримання вимог податкового законодавства та законодавства з питань захисту конституційних засад підприємницької діяльності службовими особами Головного управління Міндоходів в області було предметом перевірки у поточному році.

Закарпатські міліціянти «вполювали» гінеколога-хабарника

Лікар-гінеколог вимагав хабар у розмірі 4000 гривень від колишнього прикордонника за пологи його дружини.

У Словаччині поліцейські застрелили закарпатця - провідника нелегалів

На территории Словакии, недалеко от украинско-словацкой границы, между селами Zboj и Novа Sedlica проводник нелегальных мигрантов не отреагировал на предупредительный выстрел полиции, и это стоило ему жизни...

Угорщина залишилася без закарпатської контрабанди

Громадянин України на митному посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів хотів перетнути державний кордон та в’їхати до Угорщини.

Дорога у Ключарках перекрита, міліція встановлює обставини вбивства бізнесмена (ДОПОВНЕНО)

Як повідомляє кореспондент інтернет-видання “Панорама Мукачева” з місця події, зараз у Ключарках, на місці вбивства керівника ТОВ “Партнер”, працюють слідчі органи.

За сепаратизм у Фейсбуці житель Закарпаття "відбувся" трьома роками

Житель Закарпатья, в социальной сети Facebook распространявший призывы к сепаратизму, осужден на три года условно. Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры области.

На Мукачівщині виявили застреленого чоловіка

3 cерпня близько 19.50 на автодорозі із сполученням Мукачево-Чоп в с.Ключарки правоохоронцями в салоні автомобіля марки “Хюндай” було виявлено тіло чоловіка 1979 року народження, мешканця Мукачівського району з вогнепальним пораненням у голову.

Про спійманого берегівського сепаратиста -- офіційно

Міліція Берегівщини затримала чоловіка, котрий є активним сепаратистом і поширював свої ідеї щодо розколу України в YouTubе.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат