Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

В Україні провели черговий перерахунок пенсій

Підвищені виплати в березні отримають 230,7 тисячі мешканців області. Про це на брифінгу розповіла начальниця Головного управління ПФУ в Закарпатській області Анастасія Пентек.

У Воловці неповнолітній пограбував чоловіка з інвалідністю

Днями до поліції звернувся чоловік із села Верхні Ворота Мукачівського району, який повідомив, що його пограбував невідомий. Інцидент стався у селищі Воловець на вулиці Дружби.

Після пиятики 44-річний ужгородець зарізав свого товариша

11 березня до поліції надійшло повідомлення від 43-річного ужгородця, який повідомив, що у себе вдома виявив мертвим товариша, з яким уночі розпивав спиртні напої.

Двоє людей травмувалися під час пожежі на Ужгородщині спричиненої вибухом акумулятора

Загорання виникло у с. Минай в кімнаті на другому поверсі приватного житлового будинку. Зі слів домочадців стало відомо, що напередодні там заряджався акумулятор, який імовірно вибухнув і спричинив пожежу.

Нова сторінка історії співпраці Закарпаття та федеральних земель Республіки Австрія

Разом із головою федерального уряду Тіролю Антоном Маттле Anton Mattle підписали угоду про співробітництво, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Це історичний документ, який визначає дорожню карту співпраці, партнерства і стратегічного взаєморозвитку наших регіонів на десятиліття.

Жахлива ДТП на Нижніх Воротах: загинула пасажирка, водій у важкому стані

Skoda Fabia врізалася у вантажівку на Нижніх Воротах, що спричинило затор на кілометри. Внаслідок аварії загинула пасажирка, а з водієм працюють медики, повідоми Віталій Глагола.

Закарпатські реабілітологи підвищуватимуть кваліфікацію в австрійському Тіролі

Закарпатські реабілітологи отримають можливість підвищувати кваліфікацію на базі Rehabilitationszentrum Häring в австрійському Тіролі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Пилипці чоловік застрелив собаку серед білого дня

О 9 годині ранку гості готелю "AINO" проснулися від звуку пострілів. Житель будинку навпроти готелю вийшов на вулицю та застрелив собаку.

Мешканка Виноградівщини, спалюючи сміття, спалила сусідам сарай

На лінію 101 надійшов виклик про загоряння надвірної споруди в с. Олешник Виноградівської тергромади.

Начальниця Пенсійного фонду Закарпаття оприлюднила декларацію про доходи за 2023 рік

Анастасія Пентек задекларувала 737,2 тис. грн зарплати і 174,8 тис. грн пенсії.

У ПП Лужанка службовий собака винюхав марихуану в коробці з цукерками

Під час огляду транспортного засобу «Рено», яким на виїзд з України прямував 49-річний житель Закарпаття, відбулося спрацювання службового собаки прикордонників, натренованого на виявлення наркотичних засобів. Чоловік здійснював перевезення за кордон посилок.

Закарпаття із робочим візитом відвідав Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко

Спільно взяли участь у відкритті навчального курсу для тренерів-реабілітологів із різних куточків України, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Його організували Громадська організація «Українське товариство фізичної та реабілітаційної медицини» та PROTEZ FOUNDATION, в межах міжурядової програми співпраці між міністерствами охорони здоров'я України та Франції.

Закарпаття співпрацюватиме з Тіролем у питаннях реабілітації та відновлення здоров’я українців

Разом із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Австрії Василем Химинцем та Почесним консулом України в м. Інсбрук Вальтером Пеєром розпочинаємо планову роботу у федеральній землі Тіроль Республіки Австрія, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - У фокусі уваги команди Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України – реабілітація українців, економіка, зміцнення міжнародних і міжрегіональних звʼязків.

За "зняття прокляття" закарпатка віддала зловмисниці 1,5 млн. грн та ювелірні прикраси

Співробітники Відділення поліції № 1 Хустського РУП розшукали та затримали 22-річну уродженку Білої Церкви Київської області. Зловмисниця, пропонуючи послуги зі «зняття порчі», виманила у закарпатки понад півтора мільйони гривень та ювелірні прикраси.

В Ужгородському лінгвістичному ліцеї відкрили меморіальну дошку на честь героя Ігоря Воєводіна

Війна забирає найкращих – сильних, відданих, щирих серцем патріотів. Серед них – і житель Ужгорода Ігор Воєводін, який загинув у боях за незалежність України. Йому було всього 19, а попереду – все життя. Але він обрав шлях боротьби і загинув зі зброєю у руках, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Берегівщині у ДТП постраждали двоє чоловіків - із понівеченого авто їх визволяли рятувальники

8 березня ДСНС Закарпаття повідомили з лікарні про те, що водій легкового автомобіля Kia Sorento не впорався з керуванням та зіткнувся з огорожею за адресою: Берегівський район, с. Широке, вул Центральна.

На Мукачівщині сталася пожежа в котельні складського приміщення

10 березня о 04:04 надійшло повідомлення про пожежу в котельні складського приміщення у с. Страбичово по вул. Незалежності. Тут зберігалися різні корми для худоби, добрива й інший товар.

На Хустщині сталася масштабна пожежа в житловому будинку

9 березня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт Вишково, по вул. Миру. Вогнем знищено крівлю житлового будинку та прибудови на площі 210 кв. м, а також частину домашнього майна.

В Ужгороді порушник ДТП зіткнувся з автомобілем патрульних (ВІДЕО)

Подія трапилась учора, близько 23-ї години, на вулиці Собранецькій. Патрульні переслідували на службовому авто із увімкненими проблисковими маячками порушника, який рухався на авто Honda.

Ужгородська парафехтувальниця Надія Дьолог здобула золото на чемпіонаті Європи з рапіри

Ужгородська спортсменка Надія Дьолог здобула золото на чемпіонаті Європи з рапіри, який тривав з 5 по 10 березня в місті Париж, Франція. У змаганнях брали участь 109 спортсменів з 15 країн Європи. Вона стала чемпіонкою як у особистому заліку, так і у складі збірної.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат