Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

На Тячівщині прокурор отримав догану за пияцтво та домагання до практикантки

На Закарпатті прокуратура Юрія Варгу покарали доганою за домагання до. студентки-практикантки та пияцтво. Про це йдеться у рішенні КДКП, повідомляє Ungvar.info.

В Ужгороді, у мікрорайоні Шахта, в наслідок ДТП авто влетіло в зупинку

20 лютого, близько 19:00, на перехресті вулиць Шахтарів та Тімірязєва в Ужгороді сталася аварія за участю двох легковиків.

Масштабна пожежа сталася у житловому будинку на Рахівщині - у вогні загинули свійські тварини

Значна пожежа сколихнула рахівське село Кваси, урочище Верхні Береги. Посеред ночі місцеві мешканці подзвонили до Служби порятунку й повідомили про загорання дерев’яної господарської будівлі в сусідньому дворі.

У Мукачеві цигани побили військового із ТЦК

Що стало причиною конфлікту наразі невідомо - у ситуації розбирається місцева поліція, повідомив журналіст Віталій Глагола.

Хустська прокуратура вимагає повернути у власність держави землі НПП «Синевир»

Хустська окружна прокуратура звернулася до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою, аби повернути у власність держави ділянку природно-заповідного фонду, яка перебувала в постійному користуванні Національного природного парку «Синевир».

У Берегові сім’я отруїлася чадним газом

19 лютого до ДСНС Закарпаття надійшло повідомилення про отруєння чадним газом 3 людей, з яких двоє - діти в житловому будинку за адресою: м. Берегово, вул. Болудянського.

Закарпатські правоохоронці затримали керівника одного із підрозділів ТрО на отриманні хабаря

Посадовець вимагав 2000 доларів за звільнення підлеглого в якого є 3 дитини. Затримання проходило на заправці БРСМ в місті Ужгород.

Сьогодні в Україні вшановують памʼять Героїв Небесної Сотні

Цей день нагадує усім про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо. Тоді, на зламі 2013-2014-го, українці зробили свій цивілізаційний вибір, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Депутата-підривника Батрина перевели з лікарняної палати до Ужгородського слідчого ізолятора

Сьогодні, 19 лютого депутата Сергія Батрина перевели із спецпалати лікарні в Ужгороді до місцевого СІЗО.

На кордоні з Угорщиною службовий пес винюхав в авто незадекларовану готівку - 90 тисяч євро

На митному посту «Астей», що на українсько-угорському кордоні, за допомогою кінологічної команди закарпатські митники запобігли незаконному переміщенню 90 тисяч євро.

Суд оштрафував жителя Рахівщини за пиятику його 14-річного сина

Рахівський районний суд визнав винним у невиконанні батьківських обов’язків мешканця села Богдан Івана Мартиша. Закарпатець заплатить штраф за те, що його 14-річний син пиячив у громадському місці.

У пункті пропуску Малий Березний хмельничанин намагався дати хабар за дозвіл виїхати (ВІДЕО)

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Малий Березний» 36-річний громадянин України намагався підкупити прикордонницю за надання йому дозволу на перетинання кордону.

На Тячівщині п’яний староста, села керуючи автівкою, зіткнувся з возом. Є постраждалі

ДТП сталася 15 лютого в Тереблі. Староста села Чумалева Василь Бабич перебуваючи під дією наркотиків та алкоголю керував автомобілем Volkswagen Passat.

Скандал у футбольній академії в Угорщині: тренер-педофіл із Закарпаття ґвалтував хлопчиків

В Угорщині новий скандал, пов'язаний з розбещенням неповнолітніх. Попередній завершився відставкою президентки країни Каталін Новак, яка підписала помилування для посібника педофілів у дитячому інтернаті.

На Івано-Франківщині закарпатець забив до смерті 48-річного чоловіка і втік

У Микитинцях Івано-Франківської громади 31-річний закарпатець забив до смерті товариша “по чарці”. Мертвим знайшла чоловіка його колишня дружина. Про це повідомляє обласна поліція.

Нетверезий військовий на автомобілі врізався у електроопору в центрі Виноградова

ДТП сталася 17 лютого на площі Миру. Автомобіль CHRYSLER пролетів через центр міста та врізався у електроопору, пошкодивши світильник, дві камери та саму опору.

На Тячівщині поліція затримала зловмисника, який зі зброї поранив свого односельця

18 лютого ввечері до поліції надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками у селі Середнє Водяне Тячівського району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група Тячівський районний відділ поліції. На місці зʼясувалося, що під час сутички між двома чоловіками одного з них було поранено зі зброї. Зловмисник втік з місця злочину на автомобілі марки «Toyota Land Cruiser Prado».

Триває набір слухачів на третій курс до Закарпатського центру підготовки населення до нацспротиву

Триває набір слухачів на третій курс до Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді біля Закарпатської ОВА помер чоловік

Подія траписалась сьогодні о 17:40. Як видно з камер спостереження - чоловік йшов з боку Закарпатської ОВА до Медичного факультету УжНУ. Він зупинився на хвилину, кілька секунд постояв і впав. Після цього чоловік вже не піднявся з газону. Причина смерті наразі невідома.

За перший рік війни 6 чиновників Полянської ОТГ отримали 5 932 794 гривень зарплати

За перший рік війни 6 чиновників Полянської ОТГ отримали 5 932 794 гривень зарплати.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат