Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 240, 20

Мешканці Пушкіна проголосували за зміну назви села

У селі Пушкіно Вилоцької громади, що у Берегівському районі, завершилося опитування щодо перейменування цього населеного пункту. Більшість місцевих мешканців проголосували за назву "Міжлісне".

На Закарпатті відкриють новий ПП та дозволять запуск порожніх вантажівок через Лужанку

Сьогодні Уряд схвалив важливе рішення щодо розширення логістичних можливостей українсько-угорського кордону на Закарпатті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Уряд схвалив рішення про відкриття ПП Велика Паладь - Нодьгодош на українсько-угорському кордоні

Також після понад року перемовин, обґрунтувань, підготовки документальної бази для руху порожніх вантажних автомобілів відкривають КПП «Лужанка - Берегшурань», - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

283 ящики сигарет виявили угорські митники у мікроавтобусі з дипломатичниними номерами

Контрабанду виявили 22 лютого на М/П «Тиса-Загонь», повідомив Віталій Глагола.

На Закарпатті на хабарі викрито прикордонника

Військовослужбовця одного з підрозділів охорони кордону Мукачівського прикордонного загону викрили на сприянні у безперешкодному переміщенні територією України товарів без супроводжуючих документів.

Мешканці Мукачівщини збували психотропи на роботі чи розсилали по Україні поштою

Восени минулого року двох жителів Мукачівського району – 44-річного чоловіка та 41-річну жінку – викрили на незаконному розповсюдженні психотропних речовин. Чоловіка затримали на підприємстві, де він працював, а жінку викрили після відправки забороненого «товару» поштою. Замаскувати протиправну діяльність у зловмисників не вийшло, тож наразі всі матеріали щодо них скеровані на розгляд суду.

На Хустщині в житловому будинку стався вибух газу, постраждав власник

22 лютого до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про вибух газу в приватному житловому будинку села Сокирниця.

На Тячівщині під час пошуків у Тисі потопельника з Херсонщини, знайшли тіло чоловіка Рахівщини

22 лютого під час продовження пошуків на р. Тиса (район с. Біла Церква Тячівського району) зниклого ще 25 січня мешканця Херсонської області, 1994 р.н., було виявлено та вилучено тіло іншого ймовірного потопельника 1998 р.н., мешканця смт Великий Бичків Рахівського району.

В Ужгороді притягнули до відповідальності батьків, чиї діти продавали в школі електронні сигарети

Співробітники ювенальної поліції зафіксували факт продажу неповнолітніми електронних приладів для куріння.

На Закарпатті лікарі врятували руку пораненому військовослужбовцю

Лікарі Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака врятували руку пораненому військовослужбовцю ЗСУ. Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної лікарні ім. А. Новака.

У Міжгір'ї сталася ДТП за участі поліцейського

У Міжгір'ї у четвер сталася резонансна ДТП за участі поліцейського.

В Ужгороді працівники Закарпаттяобленерго знищили мурал відомого харківського художника

Працівники "Закарпаттяобленерго" зафарбували роботу відомого харківського художника Гамлета Зінківського. Про це повідомила журналістка Тетяна Літераті.

Тергромади Закарпаття беруть участь у транскордонних проєктах на кошти європейських донорів

Закарпаття бере участь у низці транскордонних проєктів, тож наші громади мають можливість підсилити свою спроможність ТГ завдяки коштам європейських донорів, - повідомив заступник голови ОВА Васль Іванчо.

11 років позбавлення волі за зґвалтування племінниці – прокуратура відстояла покарання

За принципової позиції Закарпатської обласної прокуратури апеляційний суд залишив без змін вирок мешканцеві с. Сімер за зґвалтування малолітньої дівчинки (ч. 4 ст. 152 КК України).

Чому енергія вітру заряджає закарпатців на протести?

Чергова «зрада», яка знову «працевлаштувала» громадськість краю, воюючої країни: від активістів та екологів й аж до їх адвокатів та окремих ЗМІ на всіх рівнях, привернули увагу на цей раз в сфері відновлювальної, вона ж «чиста», зелена та екологічна енергетика. Мова йде саме про вітроенергетику, кілка проектів якої приватники почали реалізовувати на Закарпатті.

Поліція повідомила про підозру двом зловмисникам, які нанесли тілесні ушкодження військовослужбовцю

Двом мешканцям Мукачева, які на одній із вулиць міста травмували військовослужбовця, поліція повідомила про підозру. За скоєне зловмисникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

У Закарпатській області відкрито новий митний термінал

Закарпатською митницею утворено нове місце прибуття на території сервісної зони «Тиса».

Поліцейські Хустщини затримали раніше судимого зловмисника на збуті нелегальних боєприпасів

Співробітники Хустського районного управління поліції на «гарячому» затримали жителя села Іза, який збув гранату РГН. Зловмисника помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує до 7 років ув’язнення

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат